… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kreatív ötletek romantikus hangulatvilágításhoz

Kreatív ötletek romantikus hangulatvilágításhoz

Kicsi, vagy sötét a lakásod? Néhány kreatív házi trükkel megtöltheted romantikus fényekkel, sejtelmes félhomállyal, és különleges ünnepi hangulattal otthonodat és a kertet egyaránt!

Ragyogó hurrikánlámpák
A hurrikán lámpák köré helyezett piros selyempapír izzó hatást eredményeznek, és megtöltik vibráló színekkel lakásodat. Számos árnyalatban kaphatóak, így kedvünk szerint váltogathatjuk a színeket, és a hangulatot. Nagyszerűen mutat, legyen szó ünnepekről, vagy egy romantikus vacsoráról kedvesünkkel. Előnye, hogy házilag is elkészítheted, nincs szükség hozzá másra, mint színes selyempapírra. Vágj le keresztbe 4 db 50-től 66 cm nagyságú selyempapírt, majd készíts 2,5-5 cm hajtást az egyik papír aljára. Készíts egy nagyobb hajtást egy másik papírba, és csúsztasd bele az előző papírt. Ismételd meg a folyamatot a többivel is, úgy hogy hajtások egyszer vékonyabb, egyszer vastagabb legyenek. Tekered vele körbe a hurrikánüveget, és rögzítsd ragasztószalaggal. A hurrikánüvegbe, helyezz el óvatosan egy kis gyertyát.

A színes üveg trükk
A színpompás sárga, piros, vagy rózsaszín üvegekbe helyezett mécsesek, és gyertyák hívogató fénye látványos dekoráció minden nyári asztalra. Az üvegeket magad is kifestheted, de ha egyszerűbb megoldásra vágysz, ma már számos gyönyörű kész darabot találhatsz a boltok polcain. Helyezz bele néhány gyertyát, ez a kompozíció a nyár kihagyhatatlan kelléke.

Gyönyörű úszó gyertyák
Van valami varázslatos abban, ahogy a tűz táncol a vízen. Tükröződő csillogó felületen a vibráló mécsesek, és gyertyák kétszer olyan ragyogó, mint általában. Az úszó gyertyák könnyed romantikus hangulatot idéz a nyári alkalmi asztalon, és egyszerűen elkészítheted. Tegyél néhány színes úszógyertyát, és virágszirmot egy tálba, egy a kompozíció nagyszerűen mutat a lakásban és az erkélyen egyaránt.

Kagylógyertyák
Gyűjtsd össze a tavalyi nyaralásról a tengerparton talált kagylókat, és tegyél bele gyertyákat. Ezzel nem csak a szép emlékeket őrizheted meg, és teheted még csillogóbbá, de sejtelmes hangulatvilágítást is varázsolhatsz, és visszaidézheted a tengerparti romantikát. A mélyebb aljú fajták a legjobbak, mert ezekben égnek a leghosszabban a gyertyák. Töltsd meg a kagylót olvadt viasszal, és helyezd a kanócot a tetejére, majd várd meg míg kihűl. De akár egyszerű kis mécsest is használhatsz erre a célra.

Bambuszgyertya a trópusi hangulat biztosítéka
A polcon elhelyezett egzotikus bambuszgyertyák szép modern díszek, akár a kertben is jól mutatnak, felidézik a trópusi nyaralások hangulatát, szórakoztatóak és feldobja a lakás bármelyik unalmas pontját.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest