… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Keleti szenvedély Rihanna és a Coldplay új közös klipjében!

Keleti szenvedély Rihanna és a Coldplay új közös klipjében!

Több hónapnyi munka után végre megjelent Rihanna és a Coldplay közös Princess of China videóklipje! Chris Martin az együttes frontembere a közös munkáról, és a forgatásról mesélt.

Gwyneth Paltrow valószínűleg nem szívesen nézi végig a legújabb Coldplay- Rihanna alkotást, a videóklipben ugyanis férje Chris Martin szoros kapcsolatba kerül az dögös énekesnővel. A Princess of China című zenés produkciót Ázsia kultúrája ihlette, Chris Martin ninjákkal harcol, Rihanna pedig gésa jelmezbe bújt.

A  dalt Martin írta a Coldplay ötödik albumához. „Miközben gondolatban elkészítettem a forgatókönyvet, titkon kezdetektől fogva Rihannat képzeltem el a főhősnő szerepére. Mikor felkértük őt a munkára, legnagyobb meglepetésünkre igent mondott. Hihetetlenül jó hangja van, éppen ezért rendkívül nagy bátorság kellett hozzá, hogy felkérjük, sokáig edzettem magam lelkileg. „- mesélte az énekes.

Bár Martin és Rihanna korábban sosem találkozott, az énekesnő ugyanazokban a körökben forog, mint az együttes, Jay-Z ugyanis, aki a Coldplay énekesnének legjobb barátja, egyúttal Rihanna mentora is volt, az énekesnő több, olyan híres dalán is dolgoztak együtt, mint pl. az Umbrella.


A klip első pillantásra a 60-as évekbeli kínai filmek hangulatát idézik, a kezdeti képkockák pedig egy mozifilm előzetesének is elmennének. A videóklipet két hónapon keresztül forgatták, és bár márciusban lezárultak a felvételek, az effektek és az utómunkálatok miatt, csak néhány napja készült el a teljes videó anyag.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest