… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kate Middleton ellenzi Harry kapcsolatát

Kate Middleton ellenzi Harry kapcsolatát

Bár a lázadó Harry  mostanra úgy érzi el tudná kötelezni magát szőke barátnője mellett, a királyi család ismét nincs elragadtatva az ifjú herceg választásától. Kate Middleton különösen ellenzi az ötletet, hogy Cressida Bonas legyen a sógornője. 

A cambridge-i hercegnő állítólag nem fogadta túl nagy lelkesedéssel az ötletet, miszerint Harry herceg fejébe vette, hogy feleségül veszi szabad szellemű 28 éves barátnőjét Cressida Bonast. Az ellenszenvnek pedig nem más az oka, mint Cressida féltestvére Isabella Calthorpe, aki miatt a herceg és Kate kapcsolata 2007-ben egy időre véget ért. A Daily Telegraph forrásai szerint, Cressida elmondta, Kate nem túl lelkes attól, hogy ő és Harry egymásra találtak, mégpedig azért mert  féltestvérével Isabellaval sülve-főve együtt vannak. „Kate nem kedveli Isabellat, mert Vilmos valamikor szerette őt, és ez okozta akkoriban a szakítást.”- árulta el egy közeli barát.

Valószínűleg ez lehet az oka annak is, ahogyan Isabellával bántak a királyi esküvőn. Vilmos exkedvesét bár meghívták az eseményre, az őrök sem a ceremóniára, sem az azt követő fogadásra nem engedték be. A történethez az is hozzá tartozik, hogy Vilmos csak azután tért vissza Kate-hez, miután Isabella visszautasította végleg őt, így természetes, hogy az újdonsült hercegnének most kétségei támadtak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest