… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Káprázatos csillogás a Golden Globe díjátadón

Káprázatos csillogás a Golden Globe díjátadón

Vasárnap lezajlott Hollywood egyik legrangosabb gálája, melyen kiosztották a Golden Globe díjakat. Ilyenkor persze nem csak a díjazottakra figyel fel a világ, de reflektorfénybe kerülnek a ruhák és az ékszerek is.  Idén is a Chopard divatház ékszerei ragyogtak a legfényesebben a vörös szőnyegen.

A Chopard már 1860 óta készíti gyönyörű ékszereit, a márka neve mára egybeforrt az eleganciával és a luxussal. Nem véletlen, hogy a filmvilágban is fontos szerepet bitorol, évek óta a Cannes-i filmfesztivál támogatója, egyben az Aranypálma-díj megalkotója. Idén a Gloden Globe díjátadón is Chopardban tündököltek a sztárok. Többek között Jennifer Lawrence, Marion Cotillard és Kerry Washington.

Louis Vuitton is nagyon népszerű volt!
Madisen Beaty, Rachel Weisz, Amy Poehler és Kate Hudson is a luxusmárkát viselték.

A 70. Golden Globe-gálán az Örvény (The Deep Blue See) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb drámai színésznőnek jelölt Rachel Weisz, fekete selyem Louis Vuitton estélyiben jelent meg, melyet szatén duchesse öve és áttetsző szoknyarésze tett egyszerre izgalmassá és szexivé. „Nagy megtiszteltetés volt egy ilyen gyönyörű és tehetséges színésznőnek, mint Rachel megalkotni ezt a ruhát.” -mondta Julie de Libran, a Louis Vuitton Stúdió stílusigazgatója.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest