… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Jön A Király beszéde című film második része!

Jön A Király beszéde című film második része!

A legújabb hírek szerint, készül a többszörös Oscar-díjas Király beszéde című film második része. A folytatásban az ismert szereplőgárda tér vissza, Colin Firth, és Helena Bonham Carter már izgatottan várja a forgatást!

A híres brit színész Colin Firth állítólag már aláírta a szerződést, melyben vállalja, hogy ismét VI. György bőrébe bújik. Ezúttal a történet a II. Világháború idején játszódik majd, és a gazdasági válságra, valamint a családra fog fókuszálni, ezen kívül bemutatja, hogyan vészeli át a királyi udvar és VI. György logopédusa a krízist.

„A hangsúly ismét György királyon lesz, de ezúttal bepillanthatunk az egész királyi háztartás életébe. A film még nagyon korai szakaszában van, de mindenki lelkes a folytatást illetően.”- mondták a készítők.

Egy interjúban Helena Bonham Carter, és Geoffrey Rush elmondta, szívesen részt venne a második részben, és Tom Hooper rendező is csak arra vár, hogy engedélyt kapjon a forgatás megkezdésére. Nem meglepő egyébként, hogy az sikerfilm következő részét is mozivászonra viszik, A Király beszéde 4 Oscart zsebelt be korábban, valamint gazdagabb lett egy BAFTA, és egy Golden Globe-díjjal is, a bevételek pedig több, mint 250 millió £-ra rúgtak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest