… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Íme a legkeresettebb modellek listája

Íme a legkeresettebb modellek listája

Elgondolkoztatok már azon, hogy egy-egy modell mennyit is keres? Hát minket igencsak furdalt a kíváncsiság és most végre kiderült a titok! Itt van a top 10 legjobban fizetett modell!

Természetesen azon nem lepődünk meg, hogy a ranglista tele van a Victoria’s Secret lányaival, de azon már mi is elképedtünk, hogy milyen éves fizetést kapnak a szupermodellek. Bőven maguk mögé utasítanak, jó néhány zenészt és színészt.

10. Candice Swanepoel
A Dél-Afrikából származó szépség, az előző évben 3,2 millió dollárt rakott zsebre, már gyerekkora óta foglalkoztatja a szépség és a modell világa, ami úgy tűnik, hogy elég jól hoz a konyhára.

9. Carolyn Murphy
A következő helyen Carolyn áll, akinek nem kevesebb, mint 3,5 millió dollár volt a tavalyi keresete.

8. Lara Stone
A foghíjas modell rengeteg kampánya arcaként feltűnt már, közte a Pradanak és a Calvin Kleinnak. Mindezekkel együtt az idei keresete 3,8 millió dollár volt.

7. Miranda Kerr
Orlando Bloom felesége igen nagy népszerűségnek örvend mostanság, rengeteg felkérése és munkája van. Nem hiába a sok erőfeszítés meghozta a gyümölcsét, hiszen a kedves arcú ausztrál modell 4 millió dollárt visz haza évente.

6. Alessandra Ambrosio
Irigylésre méltó a kétgyermekes anyuka, akinek bombázó teste még mindig kifogástalan, nemhiába van a hatodik helyen, ebben az évben 6,6 millió dollárral lett gazdagabb a kedvenc modell mamink.

5. Doutzen Kroes
A holland szupermodell rengeteg címlapon és kampányban szerepelt már. A híres tervezők kifutóit is végigjárta, amit jól meg is fizettek, hiszen 6,9 millió dollárt kap évente.

A Victoria's Secret modellek mindig a legjobb helyen végeznek a listán

4. Adriana Lima
A híres Victoria’s Secret modell és anyuka nem panaszkodhat keresetére, 7,3 millió dollárból jó sok gyerekruhát lehet ám vásárolni.

3. Natalia Vodianova
Az orosz szépség a dobogó harmadik helyéig dolgozta fel magát, az ő fizetése 8,6 millió dollár volt ebben az évben.

2. Kate Moss
A botrányairól ismert modellt nem lehet letaszítani a trónról, még mindig töretlenül söpri le fiatalabb versenytársait a dobogóról. Éves keresete 9,2 millió dollár volt.

1. Gisele Bundchen
Hát igen, Gisele magasan viszi a pálmát, óriási különbséggel léphet a dobogó első fokára, 45 millió dollárral megnyerte a legkeresettebb modell díjat. Gratulálunk!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest