… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Hello Kitty macaronok a Ladurée-től

Hello Kitty macaronok a Ladurée-től

A leghíresebb párizsi macaronkészítő cukrászda a Ladurée közös süteménykollekciót dobott piacra a Hello Kitty márkával. A kollekcióban nem csak édesség van, de macaron mintájú levélpapír, dobozka, matrica, és ékszer is!

A Ladurée és a Hello Kitty kollaborációjából vidám, színes macaronok, és ajándéktárgyak születtek. A süteményeket mind íz, mind színvilágban a divatmárka ihlette, az egyes csokoládés macaronok között még Hello Kitty mintájú darabokat is találunk.

laduree.fr

A levélpapírok, ajándékdobozkák, táskák, és ékszerek a márka és a cukrászda közös munkájának eredménye. A Ladurée története még 1862-ben kezdődött, Louis Ernest Ladurée délnyugat-franciaországi molnár pékséget hozott létre Párizsban.  Idén a legjobb macaronokat készítő  Ladurée cukrászda 150. évfordulóját ünnepli, ennek alkalmából született az ötletes Hello Kitty szett.

laduree.fr

Persze ez nem az első eset, hogy a híres süteménybirodalom a divattal karöltve hozott létre új ízeket, nemrégiben Japán egyik legötletesebb tervezője Tsumori Chisato is megihlette. A limitált kiadású kollekció természetesen a Hello Kitty boltokban, és a Ladurée cukrászdákban lesz kapható.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest