… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Bridget Jones története folytatódik!

Bridget Jones története folytatódik!

Helen Fielding nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hamarosan elkészül a harmadik Bridget Jones regény. A könyv állítólag tele lesz humorral, és az ügyetlen hősnő életének egy teljesen új szakaszát mutatja majd be.

A regény előreláthatólag ősszel fog megjelenni, bár egyelőre kevés adatot tudni róla, az írónő szerint, humorban nem lesz hiány. „Ha az emberek legalább annyit nevetnek majd olvasás közben, mint én írás közben, akkor már megérte.”- nyilatkozta Fielding. A történet a mai Londonban játszódik majd, bár Fielding nem sokat árult el, annyi biztos, hogy néhány karakter marad, mások eltűnnek.

cooltv.sajtoklub.tv

„Bár az élete, ahogyan az enyém is elindult egy új irányba, Bridget még mindig megszállottan fogyókúrázik, és továbbra is alkohol vaamint cigaretta gondokkal küzd. A személyiség egy kicsit mindig változik,  de közben azért ugyanaz marad.”- mondta az írónő. Fielding egyébként mostanában nagyon elfoglalt, egy harmadik Bridget Jones mozin is dolgozik, mely nem a regényen alapszik majd, ezzel egy időben pedig már a musical adaptáció készítésébe is belekezdett.

„Az első könyv tulajdonképpen arról szólt, hogyan bélyegzik meg a 30-as éveiben járó egyedülálló nőket. Aztán új ihletet kaptunk, és szerettük volna megvizsgálni hogyan alakul a nők élete egy későbbi életszakaszban. Bár egy kicsit ijesztő újra belefogni egy új könyvbe, nagyon élvezem az írást, ilyenkor érzem igazán, hogy élek!”- nyilatkozta az írónő.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest