… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Bámulatos Titanic ihlette kollekció

Bámulatos Titanic ihlette kollekció

Idén április 14-én emlékezünk a Titanic első tragikus útjára. A 100. évforduló alkalmából a QVC oldal a luxushajón talált emlékek mintájára készült gyönyörű ékszereket, medálokat és parfümöt árusítja.

Április 14-én lesz 100 éve, hogy a Titanic jéghegynek ütközött. Az évforduló alkalmából kiállítások nyíltak meg, mozifilmek kerülnek mozikba, valamint több aukció is árusítani kezdte a Titanic emlékeit. Bár az Óceán szíve nyaklánc sosem lehet a miénk, a QVC oldal számos más Titanicon talált ékszer hasonmását kínálja, melyeket most bárki megvásárolhat. Az ékszerek, és műtárgyak megalkotásában az RMS Titanic is közreműködött, az a cég, amely leleteket mentett meg a hajóról.

qvc.com

A szemet gyönyörködtető kincsek között találunk 14 karátos aranyborítású kulcsmedált, fehér topáz, és gyémánt gyűrűt, vintage stílusú gyémánt cseppfülbevalót, és szebbnél szebb karkötőket természetesen. A kollekcióban  helyet kaptak evőeszközök és edények is, valamint egy parfüm is, a Legacy Titanic 1912. Az említett parfüm története igazán érdekes, az illatot a német születésű vegyész Adolphe Saalfeld fejlesztette ki. Saalfeld a Titanic egykori utasa volt, annak a reményében indult útnak a hajóval, hogy új illatanyagokat fedez fel. Bár túlélte az utat, a parfüm mintái elvesztek.  Később azonban két és fél mérfölddel arrébb az óceán felszínén csodával határos módon megtalálták a mintákból származó olajok illatanyagait. Az illat egyébként citrom és a nerolis egyvelege némi rózsával, és meleg áttetsző borostyán aromával.

qvc.com

Hozzászólások

Pin It on Pinterest