… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az Ősök- Jön a Vámpírnaplók spin-off sorozata!

Az Ősök- Jön a Vámpírnaplók spin-off sorozata!

A legújabb hírek szerint, a CW csatorna spin-off sorozatot készít a hatalmas sikerű Vámpírnaplókhoz. A produkció az Ősök történetét dolgozza majd fel, a főszerepben pedig a Klaust alakító Joseph Morgan láthatjuk viszont.

A Vámpírnaplók című sorozat kezdettől hatalmas nézettségszámot produkált, és a mai napig óriási népszerűségnek örvend. Ennek fényében talán nem lep meg senkit, hogy a CW még egy bőrt lehúz a vámpírmeséről és spin off sorozattal lepi meg a rajongókat.

A történet középpontjában ezúttal az ősi vérszívóklán fog állni, a főszereplő pedig nem is lehetne más, mint a fő gonosz hibrid Klaus. A bemutató rész már idén áprilisban a képernyőre érkezik, a pilotban Klaus visszatér New Orleans francia negyedébe, melyet segített felépíteni évszázadokkal ezelőtt, emellett ördögi pártfogoltja Marcel is visszatér hozzá.

Joseph Morgan mellett előreláthatólag az ősi család többi tagja is visszatér, Phoebe Tonkinnak, a farkaslánynak pedig már biztos helye van a sorozatban. Az Ősök forgatókönyvírója ezúttal is Julie Plec lesz, a producernek Leslie Morgensteint és Gina Girolamot választották.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest