… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az ördög újra Pradát visel- Áprilisban érkezik a divatos folytatás!

Az ördög újra Pradát visel- Áprilisban érkezik a divatos folytatás!

A Vogue tejhatalmú divatszerkesztő nagyasszonyának meséje áprilisban folytatódik! A második részében megtudhatjuk, mi történt Andy-vel, és hogyan birkózik meg a felelős szerkesztői pozícióval a glossy magazinok kegyetlen világában.

Lauren Weisberger regénye, mely több millió rajongót nyert meg magának szerte a földön, áprilisban a második résszel bolygatja meg a divatvilágot. A rajongók legnagyobb örömére az írónő pár napja bejelentette, hogy már készül a második rész, mely a Revenge wears Prada: The Devil Return címet kapta.

Fotó: Intercom

A történet 8 évvel azután folytatódik, hogy Andy kisétál Miranda Priestly, a pokol főszerkesztőjének irodájából. A könyvben a hírek szerint Miranda és Andy útjai még egyszer keresztezik egymást, ám a történet érdekessége, hogy az egykor még zöldfülű asszisztens, mára hírnevet szerzett a média világában, a lány mostanra felelős szerkesztőként dolgozik egy esküvői magazinnál. Eközben saját esküvőjét is tervezi az előző részben megismert barátjával Max-szel.

Weisberger korábban a Vogue-nál dolgozott, mint személyis asszisztens, így a karaktert mondhatjuk, hogy az életből merítette. Az ördögi főnököt magáról Anna Wintourról a magazin igazi főszerkesztőjéről mintázta. „Az emberek mindig azt mondják nekem, mennyire bátor voltam, hogy Vogue-ot és a szakmát ilyen nyíltan, és kritikusan mutattam be, de szerintem ez inkább naivitásnak, mint merészségnek mondható.”- mondta az írónő. A kiadó vezetője úgy nyilatkozott, nagyon izgatott, hogy újra bepillanthat a glossy magazinok csillogó világába. „Miranda Priestly a kedvenc hősnőm, a könyv folytatása a 2013-as nyár kedvenc regénye lesz!” Egyelőre filmes adaptációról nincs hivatalos információ, a 2006-os feloldozás sikerét figyelembe véve azonban valamelyik elszánt stúdió biztosan lecsap majd az ikonikus alkotás megfilmesítésének ötletére.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest