… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Az 5 legerősebb gyógyító kristály, mely mágikus erővel bír

Az 5 legerősebb gyógyító kristály, mely mágikus erővel bír

A különböző kristályoknak és féldrágaköveknek már ősidők óta gyógyító erőt tulajdonítanak. A kövek energiáját számos probléma ellen felhasználhatod, amellett, hogy orvosolják többek között a fejfájást, és a depressziót, különös sorsfordító legendák kötődnek hozzájuk.

A kristályokkal történő gyógyítás sokáig az orvostudomány természetes része volt, egészen a reneszánszig nagy népszerűségnek örvendett, és még ma is sok követője akad. A modern orvostudomány fényt derített arra, hogy minden test energiakapcsolatban van a környezetével. A különböző kristályok változást idéznek elő testünk energiáiban, így gyógyító hatással vannak pszichikai és fizikai szinten is szervezetünkre, és megszüntetik az egyensúlytalanságot. Ilyenkor a kristályok energiamezője kapcsolatba lép az emberi szervezettel, és stimulálja, sőt emeli a mentális, fizikai szintünket, és kioltja a negatív energiákat.

Ametiszttel feszültség ellen
Az ametiszt a túlhajszolt emberek mágikus erejű köve, amellett, hogy csökkenti a stresszt, javítja az agyi aktivitást, elűzi a félelmeket és a régi mondák szerint az illúziókat és a hallucinációkat. Kiváló gyógyító ereje van szomorúság, vagy gyász esetén, de álomkristályként is emlegetik. Ha ugyanis éjszaka a párna alá helyezed, elűzi a rossz álmokat, a negatív energiákat pozitívra változtatja. Emellett csillapítja a migrént, így ha gyakori fejfájásban szenvedsz, nem árt, ha akad otthon a hűtőben egy ametiszt. Helyezd a kristályt fejfájás esetén a halántékodra. A legenda szerint megóv a rosszindulattól és a betegségektől, ezért az utazók talizmánjaként is ismerik.

Rózsakvarccal a szívünk egészségéért
A rózsakvarcot a szerelem kövének is nevezik, állítólag megbocsátást és szerelmet hoz az életünkbe. Segíti a lelki harmóniát, javítja a kreativitást, növeli a termékenységet, emellett kiválóan használható depresszió és szívproblémák ellen. Erősíti a szív egészségét, szabályozza a vérkeringést, és erős méregtelenítő hatása van. A belőle készült ékszerek nem csak nagyon szépek, de óvják is egészségünket, használd bátran válsághelyzetekben!

Topáz az emésztési zavarok leküzdésére
Ez a különleges kő kiválóan használható álmatlanság, fertőzések, és emésztési zavarok ellen. Viselőjét magabiztossággal ruházza fel, emellett erősíti a májat, és csökkenti az emésztőszervi megbetegedések kialakulásának kockázatát. Fájdalomcsillapító erejét felhasználhatod menstruációs görcsök ellen is.

Lapis Lazuli- Koncentrációnövelő, görcsoldó kristály
Ez a vibráló kék színű kristály segít megelőzni a rohamokat, fokozza a test mirigyeinek működését, hatékony gyógymódot jelenthet torok és tüdőbetegségek ellen. Oldja a görcsöket, enyhíti a gyulladásokat, megelőzi a bőrbetegségeket. Állítólag erősíti a tisztán látást, így megmutatja kik az ellenségeid. Vizsgaidőszakban használd gyakran, erősen fokozza ugyanis a koncentrációs képességeket. A kő körül korábban számos mítosz született, a perzsák eltökélten hitték, hogy természetfeletti erőt ad viselőjének.

Jáde kő
Azt mondják a jáde egészséggel és boldogsággal ruházza fel viselőjét. A kő kiváló vese panaszok, és hátfájás ellen, számos országban az egyik legerősebb talizmánnak számít, jó szerencsét, barátságot, és hűséget hoz, valamint megvéd az ellenségektől. Gyakran használják masszázshoz, mivel ellazítja a gerinc körüli izmokat, erősíti az immunrendszert, és méregtelenítő hatása van.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest