… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A világ legextrémebb csúszdái

A világ legextrémebb csúszdái

Őrületes sebesség, száguldás, fantasztikus látvány. Íme a legnagyobb aquaparkok legizgalmasabb és legextrémebb csúszdái!

Csússz a cápák között – Bahamák
A Bahamákon található öt emeletes Serpent Slide életre szóló élményt jelent. A látogatók itt egy kisméretű sötét csövön csúsznak végig nagy sebességgel. A lélegzetelállító út fénypontja az átlátszó akril alagút, mely fölé cápákkal teli lagúnákat helyeztek el.

Serpent Slide

Fagyos kaland- Florida
Ez a félelmetes és hátborzongatóan gyors csúszda a Disney Blizzard Beach vizividámparkban található. Állítólag a leggyorsabb csúszda az Egyesült Államokban, a maximális sebesség akár 90 km/h óra is lehet.

Blizzard Beach

Leap of Faith Vizicsúszda – Dubai
Az Atlantis de Palm üdülőhelyen található extrém csúszdánál cápából nincs hiány. A kalandpark mintegy 42 hektáron fekszik, a vállakozókedvűek itt is efy cápákkal valamint más élőlényekkel teli lagúnába csúszhatnak.

Leap of Faith

Agymosás – Florida
4 ember egyetlen úszógumin 53 láb magasról száguld lefelé egy kavargó, sötét tölcséren keresztül. Igazi tudatmódosító utazást ígér a Floridában található Brain Wash.

Brain Wash

A világ legmagasabb csúszdája- Brazília
A Porto das Dunas vizividámparkja 1989-ben nyitotta meg kapuit, három csúszdával. Mára egy jóval kiterjedtebb park található itt. Az Insano a legmagasabb csúszda a világon, 41 méter magas, szerepel a Guiness rekordok könyvében is, magassága megegyezik egy 14 emeletes épülettel. Ennek következtében szinte szabadesésben száguldunk lefelé, a maximális sebesség akár a 105 km/órát is elérheti.

Leap of Faith

Hozzászólások

Pin It on Pinterest