… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A legtutibb városok szingli lányoknak!

A legtutibb városok szingli lányoknak!

Melyek azok a tulajdonságok, amik szingli-baráttá tesznek egy várost? Talán a romantikus külső terek, a jól fizető munkahelyek, a sármos férfiak, de az is lehet, hogy a többemeletes cukrászdák. Összegyűjtöttük azokat a városokat, melyekben nagyszerű szingli lánynak lenni, és nagy esélyed van arra, hogy megtaláld a lelki társadat!

San Francisco
A meredek utcákról híres amerikai városban statisztikák szerint, a nők hosszú életűek, jól képzettek, és  magas fizetéssel rendelkeznek. A Gallup-felmérések bebizonyították, hogy San Francisco a 2. azon városok listáján, melyekben a legalacsonyabb az elhízás aránya Amerikában. Emellett pedig itt legegyszerűbb elmenekülni a város  zajos forgataga elől, San Francisco ugyanis számos gyönyörű parkkal rendelkezik, melyeken örökzöld törpe tölgyeket, vörösfenyőket, és vadvirágokat csodálhatunk meg. 2004-ben egy piackutató cég megállapította, hogy ez az egyik legalkalmasabb hely, ahol nagy eséllyel lehet gazdag férjet kifogni. Ha pedig mindez nem lenne elég San Francisco a művészetek paradicsoma, a város tele van romantikával, és minden sarka lehetőséget rejt arra, hogy új embereket ismerj meg, nem beszélve arról, hogy egymás hegyén-hátán sorakoznak a cupcake üzletek!

New York
Ez a nyüzsgő város Carrie Bradshaw óta tudjuk, hogy a szingli lányok Mekkája, ahol bármelyik sarkon szerelemre bukkanhatsz. New York soha nem alszik, nincs olyan órája a napnak, amikor ne találnál valamilyen jó bulit, vagy programot, és sosem tudhatod mikor futsz a nagy Ő-be! Bárok, színházak múzeumok, és romantikus parkok tömege várja azokat a nőket, akik az igaz szerelemért jönnek a városba!

Barcelona
Amíg Párizs a szerelemesek városa, addig Barcelona az ismerkedés, és a szinglik paradicsoma. Az élet még késő éjszaka se áll le a spanyol városban, az ételek és a borok mennyeiek, az épületek gyönyörűek, a pasik jóképűek, ráadásul a vérükben van a flörtölés, és a romantika. Ha pedig mindez nem lenne elég, állítólag ez az a város, ahol minden szingli lányra jut egy szingli férfi.

Berlin
A város nem csak Németország, de Európa egyik fontos politikai és kulturális központja is. Az ide látogatókat soha véget nem érő partik, koncertek, divatbemutatók, hangulatos kocsmák, és kávézók várják. A városban több, mint 12 ezer étterem van, valamint számos reggeliző hely, ahol jókedvűen indíthatjuk a napot barátainkkal. Hihetetlenül színes szórakozási lehetőségeknek hála, Berlinbe rengeteg fiatal érkezik a világ minden tájáról évről-évre. Itt mindenki nyíltan felvállalhatja szexuális beállítottságát és önmaga lehet, így az egyik legtökéletesebb úti cél szingliknek!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest