… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A legszebb szerelmes filmek Valentin-napra

A legszebb szerelmes filmek Valentin-napra

Valentin-naphoz közeledve a levegő megtelik szerelemmel. Add át magad te is a hangulatnak néhány romantikus filmmel! Bújj össze a kanapén a pároddal, vagy mozizz akár egyedül. Nincs ötleted melyik filmet válaszd? Ezúttal összegyűjtöttünk néhányat, mellyel te is ráhangolódhatsz erre a különleges napra!

Szerelmünk lapjai
A romantikus műfaj talán egyik legszebb alkotása ez a film ami Noah és Allie felkavaró történetét meséli el Nicholas Sparks regénye alapján. A szegény munkásfiút és a gazdag arisztokrata lányt a véletlen sodorja össze, a minden elsöprő szerelmet a szülők, és a társadalmi különbségek választja el. Évekkel később azonban az egykori szerelmesek újra keresztezik egymás útját. Vajon mi történik akkor, ha a sors ad még egy esélyt életed szerelmének?

Szerelmünk lapjai

Micsoda nő
Igazi tündérmese, melyben Vivien a gyönyörű, és jószívű prostituált igaz mindent elsöprő szerelemről álmodik, ám úgy érzi soha nem lehet benne része, A sors összehozza a szívtelen üzletemberrel, és ez a találkozás végül mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.

Séta a múltba
Egy igazi érzelmes történet igaz szerelemről, életről és halálról, egyúttal pedig a tökéletes boldogságról. Landon Carter a gondtalan gazdag fiatalok életét éli a gimnáziumban, amikor egy iskolai tréfa rosszul sül el, és Landont büntetésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik. A fiú ekkor ismerkedik meg egy különleges lánnyal, aki azonnal elvarázsolja.

P.S I love you
Egy gyönyörű film szerelemről, és újrakezdésről. Holly élete nagy szerelméhez ment feleségül, aki bármikor képes mosolyt csalni az arcára. Ám mikor a férfi egy betegség következtében meghal, Holly teljesen összeomlik. Gerry még halála után segít kedvesének, melynek segítségével a nő ismét felfedezheti önmagát. A film felteszi a kérdést: Túl lehet élni szerelmünk elvesztését?

P.S I love you

Igazából szerelem
Nem csak karácsonykor, de Valentin-napon is szinte kötelező filmnek számít. Ez az a történet, amit érdemes időről időre elővenni, és erőt meríteni belőle. A film 8 különböző párról szól, akik lazán összekapcsolódnak anélkül, hogy tudnának róla. És mi más lenne az eseményekben a mozgatórugó, mint a szerelem, mely nincs tekintettel sem rangra, sem életkorra, sem családi állapotra.

A Valentin-nap című film, az elmúlt évek egyik legsikeresebb filmje

Két hét múlva örökké
Az ellentétek vonzzák egymást. De hét ettől olyan izgalmas az egész. És, hogy mihez kezd két gyökeresen különböző egyéniség egymással, ha a nap 24 órájában munkakapcsolatban élnek? Erről szól a gazdag nőcsábász és az okos, környezetvédő lány esete, mindezt pedig fergeteges humorral megfűszerezve.

Mindenképpen talán

Mindenképpen talán
Vegyünk egy válófélben lévő édesapát, akinek kislánya folyamatosan kíváncsi. Hogyan ismerkedtek meg a szülei? És mikor szerettek egymásba? Will a manhattani apuka azonban nem ad egyszerű választ, inkább rafinált fejtörőt talál ki Mayának. Három számára akkoriban fontos nőről kezd mesélni, a kislánynak pedig rá kell jönnie melyik közülük az édesanyja.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest