… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt A Föld legkülönösebb éttermei- Ebéd a fellegekben, vagy a víz alatt!

A Föld legkülönösebb éttermei- Ebéd a fellegekben, vagy a víz alatt!

Vacsora a felhők között, egy ital a jeges bárban, kávé a víz alatt. A Föld legkülönösebb éttermei tele vannak bizarr attrakciókkal, ezeken az exkluzív helyeken az ebédünk mellé hihetetlen látvány és felejthetetlen élmény is társul.

Kulináris élvezetek a tenger alatt
Az Itaha étterem a világ első víz alatti étterme, 5 méterrel a tenger alatt található a Maldív-szigeteknél. Üvegfalain keresztül evés közben csodálhatjuk a különleges, színes halfajokat, és az Indiai-óceán varázslatos élővilágát.

Treehouse Étterem Új-Zélandon: Zöldimádóknak
Ha szereted a természetet az új-zélandi Treehouse éttermet neked találták ki, ezen a különleges helyen 50 méterrel a föld felett étkezhetünk monumentális vörösfenyő tetején, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egzotikus rétekre, és patakokra. Az étkező helységet különköböző nyár és fenyőlécek veszik körbe. Az étterem naplementekor a legcsodálatosabb, a lécek között ugyanis átragyog a nap fénye. Az étterem a Yellow Pages marketing kampányának keretében született.

Ice Restaurant Dubai- Jeges élvezetek
Ez a nem mindennapi étterem a jeges italok, és hideg fuvallatok kedvelőinek született, az étkező helységben -5 fok van, a teremben minden dekoráció, ülőalkalmatosság és poharak is jégből készültek. A jégbár érdekessége, hogy miközben bent fagyos a levegő, kint 40 fok van napközben. A látogatók belépéskor megkapják a megfelelő ruhát, és azokat a forró italokat, melyek felmelegítenek a rideg környezetben.

Ebéd a felhők között
A Dinner in the sky nevet viselő étteremnek falai ugyan nincsenek, ellenben 50 méterrel a föld felett elfüggesztett asztaloknál és székeknél ehetünk. A 22 fős asztalok között hevedereket viselő pincérek, és szakácsok szolgálnak ki. Felállni persze nem tanácsos, ugyanakkor felejthetetlen élményben részesülhetünk, mindezt megfűszerezve a kulináris élvezetekkel. Koktélozhatunk barátnőnkkel az égben, vagy eltölthetünk egy varázslatos romantikus vacsorát párunkkal. Mobilitásának köszönhetően több fajta bérlési lehetőséget kínál, a rendezők igyekeznek bármilyen kreatív kérést kielégíteni. A szolgáltatás Budapesten is igénybevehető!

Éld át a teljes sötétséget- Dark Restaurant London
A Dark Restaurant azért született, hogy bemutassa milyen a vak emberek világa, és hogyan érzékelik a körülöttük lévő dolgokat. Az étteremben vak pincérek szolgálnak fel, és ők vezetnek az asztalunkhoz, ahol már csak a fülünkre, a szánkra, és a megérzésünkre támaszkodhatunk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest