… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt 5 tuti tipp a strandra

5 tuti tipp a strandra

A strandszezon beköszöntével összeszedtünk nektek néhány ötletet, amik betartásával biztosan divatosak és jókedvűek lesztek. Itt az 5 legfontosabb dolog, ami nem hiányozhat a parton!

Zene
Válassz valamilyen jó kis válogatásalbumot , amiben megtalálhatóak a nyár legnagyobb slágerei, ezeket hallgathatod útközben és napozás alatt is! Így garantáltan jó hangulatban fog telni a pihenés.

Egészséges ételek
A strandokon bizony elfog a kísértés a finom lángos vagy hamburgerek láttán. Légy erős és a hizlaló ételek helyett vigyél magaddal friss zöldségeket, gyümölcsöket, sárgarépát, görögdinnyét, barackot! Ezek nemcsak táplálóak, de hidratálnak és még a barnulásban is segítenek.

Sport
Ne csak lustálkodj a strandon! Állj be a többiekkel vízi aerobikozni vagy röplabdázni, miközben égeted a zsírokat és jól szórakozol a nap is biztosan megfog!

Öltözködés
Ne feledkezz meg az idei trendről sem, vegyél fel valami feltűnő neon színű fürdőruhát és fess hozzá illő körmöket! A védelem érdekében húzz egy szalmakalapot is!

Napozás
Természetesen a nyár elengedhetetlen része a barnulás, de nagyon figyeljünk oda a megfelelő védelemre is! Mindig legyen nálad a bőrödnek megfelelő erősségű naptej, 11 és 15 óra között pedig húzódj egy fa árnyékába és olvasgass!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest