Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/themes/lifemagazin2/functions.php on line 15
Minőségi ugrás a személyszállítók között - Life magazin

… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Minőségi ugrás a személyszállítók között

Minőségi ugrás a személyszállítók között

A Ford személyszállító kínálat csúcsát jelentő TourneoCustom kiválóan alkalmas nyolc vagy kilenc ember és csomagjaik akár több ezer kilométeren át történő stresszmentes, első osztályú fuvarozására. Ha nagy a család vagy széles a baráti kör, vagy üzleti útra indulnak, nincsen nála jobb választás.

„A megújult TourneoCustom vadonatúj, prémium minőségű utastere a kategóriában egyedinek számító üléselrendezést kínál, mivel az autó hat különálló hátsó ülése ‘konferencia’ elrendezésben, vagyis egymással szemben is beállíthatók. Ez nemcsak a ki- és beszállást könnyíti meg, hanem az utasok interakcióját is magasabb szintre emeli”- árulta el Pál László, a Ford Solymár haszongépjármű és prémium termék specialistája, majd hozzátette, hogy a két hátsó üléssor természetesen úgy is beállítható, hogy minden ülés előre néz. „Ezzel a rugalmas megoldással a családtagok, sportcsapatok vagy üzleti megbeszélésre utazók kényelmesebben utazhatnak, és az autó komfortjának köszönhetően kipihenten érkeznek meg.”

Tökéletes hanghatás és belső
A hátul utazók kényelmét szolgálja a hatékonyabb klímaberendezés, a hat USB-port és a 10 hangszórós audiorendszer is. A kabinban jobb minőségű anyagok jelentek meg, amelyek közt vékonyabb fonalból szőtt szövetek és finoman kidolgozott bőrök is szerepelnek. A 8 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető SYNC 3 rendszernek köszönhetően a vezető ezentúl sokkal egyszerűbben kommunikálhat. „Az új TourneoCustom mindenki számára a lehető legkellemesebb utazási élményt biztosítja. Ez a sokoldalú személyszállító tetőtől talpig megújult: stílusos utastere egy luxusautó kényelmét és minőségét nyújtja, amihez kimagasló térkínálat és praktikum párosul”- mondta Pál László.

Megannyi extra lehetőség
Az új TourneoCustom a szegmens első járműve, amely Intelligens Sebességhatárolót is kínál, és a modell felszereltségében megtalálható a Keresztirányú Forgalomfigyelővel kiegészített Holttérfigyelő is. Ezek az új rendszerek hasznosan egészítik ki a TourneoCustom modell kínálatában már eddig is meglévő technológiákat, amelyek sorában a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer, a Sávelhagyásra Figyelmeztető rendszer, az Oldalszél Stabilizálás és az Adaptív Sebességtartó Automatika is szerepel.A Ford legmodernebb 2,0 literes EcoBlue dízelmotorja 170 lóerőig terjedő teljesítménytartományban rendelhető meg; az új erőforrás a magasabb teljesítmény mellett is jelentős mértékben csökkenti az autók üzemeltetési költségét. A vásárlók gyorsan és simán kapcsoló, hatfokozatú SelectShift automata sebességváltót is választhatnak, sőt a szegmensben egyedüliként kínált hátsó légrugózást is, amely széles terhelési tartományban is azonos hasmagasságot, kényelmes gördülést és kiszámítható járműdinamikát biztosít.

TitaniumX és Sport felszereltség
„A legmagasabb igények kielégítésére az autó a Titanium X csomaggal is megrendelhető, amelynek része a bőrkárpitozás, a SYNC 3 rendszer műholdas navigációval és tolatókamerával, valamint a HID Xenon fényszórók”- árulta el Pál László, a Ford Solymár haszongépjármű és prémium termék specialistája. „ Emellett a modellből egy dinamikus Sport kivitel is készül; a 170 lóerős motorhoz rendelhető csomag teljes karosszéria-kitet, részleges bőrkárpitozást és egyedi formavilágú 17 colos könnyűfém keréktárcsákat tartalmaz.” A Ford TourneoCustom Concerto modellváltozata különleges, koncerttermekéhez hasonló hangélményt nyújtó, magyar-amerikai fejlesztésű audiorendszerrel átalakított, mely páratlan hangélményt nyújt az utazások során.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest