… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Debütált az új Ford Mustang kabrió! Első képek!

Debütált az új Ford Mustang kabrió! Első képek!

Karcsúbb formával, fejlettebb technológiákkal és magasabb teljesítménnyel debütált az új Ford Mustang kabrió

Ford Mustang GT Convertible Ingot Silver (Pre-Production Model Shown)

Ma lehullott a lepel Amerika legkelendőbb sportautójáról, az új Ford Mustang kabrióról, amelynek bevezető körútja több mint 50 regionális autókiállítást érint, mielőtt idén ősszel megkezdődik értékesítése Észak-Amerikában.

Akárcsak a világ legnépszerűbb sportkupéján, a kabrió változaton is rengeteg változás történt, s az új technológiai és dizájn-újításoknak köszönhetően a vásárlók még inkább saját elvárásaikhoz formálhatják a Mustangot. A kínálatban három új fényezés jelent meg, nem beszélve a 12 különféle keréktárcsáról és a személyre szabható digitális műszeregységről. A motorok erősebbek lettek, és a nagyobb teljesítmény jobban kiaknázható az új MagneRide™ futóművel.

Ford Mustang GT Convertible Ingot Silver 2 (Pre-Production Model Shown)

  • Karcsúbb forma: Az autó első és hátsó része karcsúbb és áramvonalasabb, így az új Mustang külső megjelenése atlétikusabb lett.
  • Fejlettebb technológia: Az új Mustang technológiái közt egy 12 colos, teljesen digitális műszeregyüttes is szerepel, amit az autósok egyéni ízlésükhöz szabhatnak; emellett ott van még a MyMode szolgáltatás memória-funkciója, ami emlékszik az autós vezetési beállításaira, és a következő úton már ezekre programozza a Mustangot; a listán olyan új vezetősegítő berendezések is megtalálhatók, mint a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer.

Magasabb teljesítmény: A 2,3 literes EcoBoost® és az 5,0 literes V8-as motorok teljesítményét növelő frissítések, valamint egy vadonatúj, 10 fokozatú automata sebességváltó révén a Mustang még erőteljesebbé vált. Emellett a MagneRide futóműnek köszönhetően az autó vezethetősége is javult, az opcionális aktív szelepes kipufogó pedig tökéletes hangélményt kínál,

Hozzászólások

Pin It on Pinterest