… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Teszteltük: Lúgosító Energia-Kúra

Teszteltük: Lúgosító Energia-Kúra

Egy olyan lúgosító terméket teszteltünk, amelynek bázikus mikrogyöngyei semlegesítik a szervezet savterhelését és még többletenergiáról is gondoskodnak, ami valljuk be nagyon fontos ilyenkor ősszel! Aktív savlebontó hatásának köszönhetően vitalitást kölcsönöz, tehermentesíti az igénybevett anyagcserét és csökkenti az ízületi és izombántalmakat is. (x)

A termékben megtalálható, szerves kötésben lévő ásványi anyagok, a kalcium-citrát és a magnézium-citrát támogatják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. A friss citromos ízvilágú lúgosító gyöngyök fogyasztása ajánlatos mindazoknak, akik testi kimerültség, szellemi igénybevétel miatt lúgosítani szeretnének. A savterhelést semlegesítő termék a fáradság és kimerültség esetén gondoskodik a vitalitásról, diéta vagy böjtkúra alkalmazásánál tehermentesíti az anyagcserét, valamint az ízületekben oldja a savmerevséget és ezáltal javítja a mozgásképességet.

A természetes alapú édesítőszerrel készült, laktózmentes Basica® Direkt étrendkiegészítő kúraszerű alkalmazása, napi kétszeri használattal képes kiküszöbölni az elsavasodás veszélyét. A praktikus kis tasakok menet közben is könnyen adagolhatók, akár glutén és laktózérzékenyek illetve cukorbetegek is fogyaszthatják. A közvetlenül szájon át bevehető gyöngyök a nyálkahártyán keresztül gyorsabb, eredményesebb felszívódást garantálnak a por alapú társainál.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest