… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Rapid White a fehérebb fogakért

Rapid White a fehérebb fogakért

Azt tudjuk, hogy a fehér fogak rengeteget dobnak a megjelenésünkön, a bőség zavarában viszont az már kevésbé nyilvánvaló, hogy milyen termékeket érdemes használnunk, ha szeretnénk elérni a kívánt eredményt: egészséges és ragyogó fogakat. Ha szeretnél biztosra menni, akkor ismerd és nyerd meg a nyár újdonságát, ami segít elérni a célodat! (x)

Fogkrém, fogkefe, fogselyem, fogpor, fogfehérítő, szájvíz, szájzuhany, superfloss… a bőség zavarában sokszor nem tudjuk, hogy mit is kellene használnunk…

Napi két fogmosás az alapvetés
Érdemes a hozzáértőkre hallgatni, különösen akkor, ha az egészségünkről van szó, nincs ez másként a fogaink esetében sem. Fogorvosok szerint a napi kétszeri, alapos fogmosás alapvetés, és ha már fogmosásról van szó, akkor fontos kiemelni, hogy nem a mennyiség, sokkal inkább a minőség számít. A fogselymes tisztogatást és egyéb fogtisztító eszközök használatát két-háromnaponta kell elvégezni a szakértők szerint. A szájvizek esetében még inkább érdemes eloszlatni a félreértéseket:léteznek terápiás és megelőzést szolgáló típusok, más-más célzattal. A terápiás szájvizeket valamilyen meglévő probléma esetén kell alkalmazni, de csak kúra-szerűen, a megelőzést szolgálókat pedig akár napi rendszerességgel is elővehetjük.

Az NRC piackutató cég és a Rapid White fogfehérítő magyarországi nők és férfiak körében végzett friss, reprezentatív (1000 fő bevonásával készített) felméréséből kiderült, hogy a legtöbben fogkrémet és fogkefét használunk. A válaszadók 90 százaléka mondta azt, hogy naponta legalább egyszer a tubus után nyúl. A fogkrém együtt jár a fogkefével, szintén90 százalék nyilatkozta azt, hogy használ fogkefét napi rendszerességgel. A szájvíz jóval kevesebbek napi rutinjába épül be,26 százalékalkalmazza legalább naponta egyszer, 42 százalék ettől ritkábban és 32 százalék egyáltalán nem.A fogselymet napi rendszerességgel csak a megkérdezettek 8 százalékaveszi igénybe, 26 százalékritkábbanés 66 százalék egyáltalán nem. Végül az is kiderült, hogy fogfehérítőt a megkérdezettek 25 százaléka használ, de vannak olyanok is, akik egyáltalán nem próbálták még ezt a megoldást (75 százalék).

A szájápolás hagyományos kellékei, ahogy ezt a fentebb bemutatott kutatás is alátámasztotta, a fogkefe és a fogkrém. Ezek mellett viszont még rengeteg megbízható készítmény és eszköz áll a rendelkezésünkre. Ilyen például az interdentalis fogtisztító kefe, amit hetente egy-két alkalommal kell elővenni, hogy a fogak közötti ételmaradékokat maradéktalanul el tudjuk távolítani. De, akiknek nem lenne elég a hagyományos fogselyem, választhatják a superfloss nevezetű csodaeszközt is, ami három részből áll: egy merevített szálból, egy szivacsos részből, a lepedék és ételmaradék eltávolítására, valamint egy fogselyemre hasonlító részből, ami a fogfelszín tisztítását célozza.

Nyáron még inkább vágyunk a fehér fogakra, így, ha gondoskodtunk az egészségükről, a fehérítésre is lehet időt szánni, a Rapid White fogfehérítő kétfajta kiszerelésben érhető el, a tapasz és rendszer segítségével is elvégezheted otthon a folyamatot, anélkül, hogy károsítanád a fogzomácod, az eredmény pedig magáért beszél…
Segítséget a Rapid White honlapján találsz: http://www.rapidwhite.co.uk/

A Rapid White márkáról
A Rapid White márka otthoni fogfehérítő termékeit a prémium fogorvosi beavatkozások ihlették és egyedülálló US-technológiát alkalmaznak, ennek köszönhetően pedig a lehető legnagyobb eredményességgel fehérítik a fogakat rövid időn belül. Legnagyobb előnye, hogy kényelmes, otthon is egyszerűen használható kivitelezésének köszönhetően a Rapid White egy egyszerű alternatívát kínál a drága fogorvosi kezelések helyett. A márka portfóliója egyaránt tartalmaz fogfehérítő eszközöket és fogkrémet is. Fontos, hogy minden Rapid White készítmények hidrogén-peroxid felhasználása nélkül készülnek és klinikailag teszteltek.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest