Egy meleg, nyári napon kedvenc jegesteánk igazi felfrissülést jelenthet, azonban, ha egy nagyszerű alkoholmentes koktélt mixelünk belőle, kész kényeztetés! A NESTEA jóvoltából mi is kipróbálhattuk a könnyedén elkészíthető koktélrecepteket, így jegesteánkat olyan nagyszerű nyári ízekkel párosíthatjuk mint a lime és a menta frissítő kombinációja vagy a feketeribizli és a mangó pezsdítő ízvarázsa. Ráadásul mindezt a természetes eredetű édesítőszernek, a sztíviának köszönhetően alacsonyabb cukortartalommal élvezhetjük! (x)
A feketeribizli és a mangó pezsdítő ízvarázsa
A hozzávalókat shakerben jéggel összerázzuk. Nagyméretű üvegpohárban kínáljuk, mangóval, ananásszal és zöld levéllel díszítjük.
Hozzávalók:
Feketeribizlilé 7 cl
Mangópüré   3 cl
Lime   1 gerezd
Mangó-ananász  tea 7 cl
Mangó, ananász  2-3 szelet

Nagyméretű üvegpohárban kissé szétnyomjuk a mentát, hozzáadjuk a lime-levet és a szirupot, majd a jeget, végül felöntjük teával és ásványvízzel. Mentabóbitával, lime-gerezddel díszítjük.
Hozzávalók:
Friss lime-dzsúz 4 cl
Cukornád szirup 3 cl
Menta  2-3 ág
Citromos tea 7 cl
Szénsavas ásványvíz 7 cl
 DreamTeam, avagy a gyümölcsök varázslatos harmóniája
Az összetevőket nagyméretű üvegpohárban jégre töltjük, majd alaposan elkeverjük, ezután hozzáadjuk az uborkát és a gyümölcsdarabokat. Bazsalikommal és eperrel díszítjük.
Hozzávalók:
Friss citromlé 3 cl
Nádcukor szirup   2 cl
Szénsavas ásványvíz  1 spricc
Őszibarack tea   10cl
Uborka, citrom, narancs, eper néhány szelet
Bazsalikom 2-3 levél








				
				
				
				
	