Hozzávalók: csirke vagy pulykamell, rozmaring, só, bors, fokhagyma, zöldsaláta, koktélparadicsom, lime
Elkészítés: A pulyka vagy csirkemellet vágjuk kockákra, majd szúrjuk fel őket fanyársra. Ízlés szerint fűszerezzük a számunkra megfelelő grillfűszerrel, vagy a saját magunk készítettel.
Life –tipp: só, bors, fokhagyma, rozmaring.
Ha kész a grillezett nyársunk tálaljuk friss zöldsalátával, koktélparadicsommal és lime szeletekkel.
A legnépszerűbb grillfűszerek
Kakukkfű: sültek, zöldségek fűszere
Bazsalikom: salátákat, sülteket, halakat, pulykamellet, padlizsánt fűszerezünk vele
Majoránna: szárnyasok fűszere
Bors: mindenféle húsokat, zöldségeket fűszerezhetünk vele Rozmaring: sültek, gomba fűszer