Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/themes/lifemagazin2/functions.php on line 15
Kipróbáltuk a Sisley Izia parfümöt - Life magazin

… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Kipróbáltuk a Sisley Izia parfümöt

Kipróbáltuk a Sisley Izia parfümöt

Különleges mint a benne lévő rózsák, meghitt mint egy kert, elbűvölő mint egy mestermű! Talán ezekkel a szavakkal lehetne leginkább jellemezni a Sisley elragadó új illatát, amit a rózsák mellett a jókedv és a nőiesség ihletett!

A rózsák frissessége, vadsága és egyedisége jellemzi,ahogyan a nap első óráit elárasztják az illatukkal és megtöltik a levegőt hosszan tartó citrusi üdeséggel. Az Izia a rózsák eszenciáját tartalmazza, friss és merész akár egy  rózsacsokor. Az illat megtestesíti a májusi hónapok pillanatát amikor Párizsban  a nők  virágot kapnak. Izia az a rövid pillanat mielőtt a rózsák elhervadnak.

sisley1

A cédrusfa melegsége gondoskodik a szerkezetről, egyszerre férfias és nőies is, átírva a modern érzékiséget. Izia egy ihletett parfüm amelyre felfigyelnek és jóval azután is megjegyeznek, hogy az illat már eltűnt. Az üveget a rózsa árnyalattal és az arany metszettel, a lengyel szobrász Bronisław Krzysztof tervezte. Egy absztrakt darab mely két üvegszobor egymásra helyezve,a mű Isabelle elképzelésének a megvalósulása. Az Izia olyan, mint egy váratlan ajándék: varázslatos, felejthetetlen és időtálló. Olyan, mint egy véletlen találkozás, itt és most.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest