Az ország egyik legnépszerűbb sminkese, Dominique Roberts egy igazán különleges fotósorozatot álmodott meg, ahol elsőként Szecsődi Karit alakították át és megmutatták, milyen csodákra képes egy professzionális smink és egy szuper csapat! 

A fotókat elnézve, gyakorlatilag varázsoltatok, hiszen egy teljesen új Szecsődi Kari látható a képeken. Mi volt a koncepciótok?
A koncepcióm igazán egyszerű elképzelésen alapult, meg szerettem volna mutatni Kari női énjét. Egy éve tervezzük már ezt a fotósorozatot, de csak mostanra ért be és úgy gondolom a végeredmény magáért beszél! Egy nagyon letisztult, elegáns de mégis rendkívül nőies, már-már kicsit kacér sorozat készült…

Kik vettek részt a fotózáson?
Nagyon elégedett voltam a stábommal, ahol csakis kizárólag profi szakemberekkel dolgoztam. Úgy gondolom ez  elengedetlen ahhoz, hogy tökéletes, mesterien kidolgozott munkát adjunk ki a kezünk közül! Ajkai Dávid készítette a fotósorozatot, a stylist  András Ottó Horváth volt, míg a fodrász Tombácz Zsuzsa.

Szecsődi Karit is megkérdeztük az eredményekről:
“Azért vállaltam el, mert volt már szerencsém együtt dolgozni Dominque-kal és akkor is nagyon tetszett a munkája! Inspirált a profizmusa!”- árulta el Kari, aki már az elején tudta, hogy nagyon jók lesznek a képek! “Nagyon tetszenek a fotók, szinte el sem hittem, hogy én vagyok rajta, amikor megnéztem őket. Hogy marad-e ez az új stílus? Ezt egy szuper csapat kreálta közösen velem és a képek láttán rájöttem,hogy ez vagyok én. A régebbi önmagamhoz képest sokkal letisztultabb de a “ghetto” megmaradt! :)”

https://www.facebook.com/pages/David-Ajkai-Photography/337520519677700?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Otto-Horvath-Stylist/643645475702267?fref=ts
https://www.facebook.com/dominiquerobertsmakeup?ref=hl