… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Kipróbáltuk: LUXURYE bio- csokis rozskorpaszeletet kókuszcukorral

Kipróbáltuk: LUXURYE bio- csokis rozskorpaszeletet kókuszcukorral

A nyár közeledtével egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mennyit mozgunk, na és persze arra, hogy mit eszünk! Nagyon szeretjük a különféle gyümölcsös-zöldséges italokat, turmixokat, viszont be kell vallanunk az édességről sem szívesen mondanánk le… Éppen ezért nagyon kíváncsian (és örömmel) fogattuk a legújabb csokis újdonságot, amely bio, magas rozstartalmú és most jön a legjobb!!! – Büntetlenül fogyasztható, és még  finom is! 


luxurye

Teszteltük a Luxurye bio- csokis rozskorpaszeletet

A Luxurye bio- csokis rozskorpaszelet megalkotásánál a fő szempont az  volt, hogy olyan finomság jöjjön létre, ami támogatja szervezetünk egészséges működését és nem utolsó sorban még finom is. Végre nem kell többé lemondanunk az édességről, sőt még az elhízástól sem kell félnünk!! 🙂

Amiben egyedi: Magas élelmirost-tartalmának köszönhetően nem hasonlít semmilyen más édességhez, és különlegessége, hogy kókuszcukorral van ízesítve, glikémiás indexe (vércukoremelő képessége) alacsony, így a csokoládét cukorbetegek is fogyaszthatják. Ráadásul semmilyen mesterséges színezékanyagot, hozzáadott ízfokozót nem tartalmaz.
Háromféle ízben kóstolhatod meg: natúr, fahéjas, narancsos – Nálunk a narancsos lett az abszolút kedvenc!!!
Keresd a bioboltokban, bővebb információt pedig itt találsz: www.luxurye.hu

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest