… ami az élethez kell!

Kezdőoldal SZTÁROK&DIVAT Búcsúzik az Yves Saint Laurent

Búcsúzik az Yves Saint Laurent

Az Yves Saint Laurent új kreatív igazgatója, Hedi Slimane úgy gondolta, hogy a neves divatcég megérett már egy stílusváltásra, amit mi más is jelezhetne jobban, mint egy új név. Ezért a márkát Saint Laurent Paris- ra keresztelte át. Még a jogi hercehurca miatt várnia kell néhány hónapot a hivatalos változtatásra, de a hírek szerint Slimane első kollekciója, mely már az új névvel fog debütálni a 2013- as tavaszi- nyári kollekció lesz.

Hedi Slimane, aki idén márciusban váltotta Stefano Pilatit a divatház kreatív igazgatói székében úgy gondolta, hogy a márkát ideje feljavítani egy igazi modern vonallal, miközben megtartják és összefogják azokat az elemeket és motívumokat, melyek az alapítóatya, Saint Laurent Rive Gauche kész ruhakollekcióit jellemezték és vezették, vagyis az ifjúságot, szabadságot és modernitást.

Szóval jön az új név, de vajon mennyire lesz új maga a kollekció és a stílus is? Meglátjuk mit hoz a jövő, hogy valóban érdemes volt- e egy már imádott és megszokott stílust valami modernebbre váltani. Szóval nagyon kíváncsian várjuk már, azt a bizonyos, 2013- as kollekciót!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest