… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Valentino Donna, az érzéki, független nő illata! Parfümújdonság!

Valentino Donna, az érzéki, független nő illata! Parfümújdonság!

valentino donnatLégiesség, báj és kecsesség: ezek a Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli által megálmodott világ ismertető jegyei. Ennek a világnak a szülötte a nő, aki egyszerre erős és törékeny, következetes és kiszámíthatatlan, határozott és mégis érzékeny, akárcsak a nők napjainkban. A Palazzo Mignanelli – a divatháznak Róma szívében otthont adó történelmi épület – műtermeiben a savoir couture-rel ötvözött kortárs kreatív alkotó szenvedély az egyediség, költészet és ötletesség által életre hívott időtlen elegancia megidézésén munkálkodik. Egy couture alkotás, legyen szó egy pólóról vagy estélyi ruháról mindig egyedi, mert páratlan tehetség és szakértelem szükséges a megalkotásához. Ez az egyediség, kiválóság a Valentino márka jellemzője, akárcsak egy egyedi, utánozhatatlan DNS lánc.

RÓMA HANGULATA
Róma városa a Valentino szellemiség színtere és lételeme. Nem egy kimerevített szép képeslap, hanem egy megkapó, karakteres és hangulatos város. A sokrétű, rengeteg ellentmondással átszőtt örök város szemet gyönyörködtető, varázslatos kulturális kelmeként burkolja be látogatóját, csábítása örök, szikrázó energiával fedi fel múlt és jelen jegyeit. Távlatok és részletek…Valentino Rómája nem monumentális, hanem komplex, sarkos, meglepő, és modernista, mintha cinéma vérité lencséjén keresztül szemlélnénk egy egyszerű, mégis lenyűgöző freskót, amely egy mozgásban lévő világ darabjait illeszti egymás mellé.

A MAGAM URA VAGYOK
Finom elegancia, törékenység, nyíltság és őszinteség, szembeszegülés a szabályokkal. Valentino Donna, az érzéki, független nő, aki képes pillanatok alatt átadni magát a forró szenvedélynek, és ugyanolyan váratlanul tartózkodóvá, sebezhetővé válni. Szerepet játszik? Szerelmes? Egy ’film noir’ hősnője? Tökéletesen tisztában van a felső tízezer társasági etikettjével, de pontosan tudja azt is, hogyan lehet vagányul áthágni ezeket a szabályokat. Amikor fittyet hány az elvárásokra, azt üzeni „én a saját maga ura vagyok”, és ezt tényként közli, nem célja a provokáció. Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli a fiatal tehetséges színésznőt, Àstrid Bergès-Frisbey-t választotta a Valentino Donna színtiszta és sokrétű vonzerejének megszemélyesítéséhez: klasszikus szépségű arca és életkorát meghazudtoló érettsége eleganciát és büszkeséget sugall. Steven Meisel fotóin és Louis Garrel kampányfilmjében Àstrid sokoldalú, kozmopolita, visszafogott kisugárzású – egyszerre nő és színésznő, valóság és képzelet. Megtöri az illúziót, akárcsak egy nouvelle vague filmben, mert tudja, hogy önmagunknak lenni egyben saját szerepünk meghatározása, értelmezése is.

EGY ÖRÖKTŐL FOGVA LÉTEZŐ ILLAT
Hogy Valentino Donna valóban a ’komplex egyszerűséget’ személyesítse meg, a két parfümkészítő mester, Sonia Constant és Antoine Maisondieu olyan illatot álmodtak meg, amely egyszerre klasszikus és izzó, amely mindig is létezett: finom, könnyed, egyedi illat, csábító és mélyen gyökerező olasz jegyekkel. Valentino Donna titokzatos, páratlan szépségű és időtlen, akárcsak egy couture alkotás. Ragyogó és érzéki. Az illat a nemes, finom összetevők kontrasztjából született. A bergamottal és dalmát nőszirommal (iris Pallida) kevert rózsavirág kivonat fénylő ragyogást kölcsönöz az illatnak és légiessé teszi. A patchoulival és vaníliával kevert bőr meleg, intenzív jegyei rabul ejtő, ellenállhatatlan érzékiséget árasztanak.Valentino DONNA edp 100ml (dobozzal) low

TAPINTHATÓ MODERNIZMUS
A kortárs klasszicizmusra való törekvés, az időtlen elegancia koncepcióját megteremtő múlt és jelen összefonódása ölt testet a parfümüvegben, amely egyszerre tölti be a parfüm tárolásának funkcióját és jeleníti meg a Valentino Donna szimbólumát. Szemet gyönyörködtető tárgy erőteljes empirikus jelenléttel: csodálatos klasszikus formájú üvege az ikonikus parfümüvegekre emlékeztet, modernista megközelítésben. Az üvegfelszín csupa prizma, apró átlátszó szegecsekre emlékeztet, de akár egy olasz palota falburkolata is lehetne. A Valentino márkanév táblácskája éke az üvegnek és teljessé teszi a kompozíciót. Az üveg markáns tervezését tovább erősíti, mégis egyben ellensúlyozza is a rózsaszín folyadék, amely megcsillan a prizmák között: a szemet gyönyörködtető látvány megtöri a szigorú formatervezést és finom eleganciájával új érzéki dimenziót tár fel.

Valentina Donna edp 100ml, 39.600Ft – Valentina Donna edp 50ml, 28.400Ft -Valentina Donna Body Lotion 200ml, 16.200Ft. Kapható: Douglas, Marionnaud, Müller üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

Hozzászólások

Pin It on Pinterest