… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Teszteltük az új továbbfejlesztett Garnier BB krémet!

Teszteltük az új továbbfejlesztett Garnier BB krémet!

A Garnier továbbfejlesztette az eddig nagy népszerűségnek örvendő 5 az 1-ben BB krémet. A napokban megjelent a kifejezetten zsíros és vegyes bőrre készült olajmentes változat, mely apró ásványi részecskéinek köszönhetően megakadályozza a bőr kifényesedését! A most következőkben megosztjuk veletek a krémről szerzett tapasztalatainkat!

Az első Garnier BB krémet rengetegen várták, és megjelenésekor elképesztő népszerűségnek örvendett, a zsíros és kevert bőrrel rendelkezők azonban nem voltak teljesen megelégedve a készítménnyel, mivel a fénylő hatást még jobban felerősítette. A termékcsalád ennek ellensúlyozására új taggal bővült, a Garnier Miracle Skin Perfector MATT BB Cream-el, melyet mattító hatása miatt kifejezetten fénylő bőrre fejlesztettek ki. Olajmentes összetétele ultra-nedvszívó perlittel és ásványi pigmentekkel gazdagított, hogy megfeleljen az zsíros bőr igényeinek.

Ez a BB (Beauty Balm) krém egyesíti az all-in-one technológiát, egy leheletnyi alapozó hatással, egy tartósan ápoló krémben az egy lépésben elérhető, azonnal tökéletes bőrért. Számos előnnyel rendelkezik, csökkenti a pórusokat, hidratál, fokozza a bőr ragyogását, és 20-as faktorú fényvédő tartalmával véd a nap sugaraitól, és mattít.

 

És a gyakorlatban?
A krém ezúttal is két árnyalatban kapható, világos, és sötét bőrtónushoz. Könnyedén fel lehet vinni az arcbőrre, és egyenletes bőrszínt kapunk, speciálisan problémás bőrre is tökéletesen megfelelt. Az új termék állaga jóval folyósabb, mint elődje. Fedőképessége sokat fejlődött a korábbi változathoz képest, az apróbb bőrhibákat tökéletesen elrejti, és a piros foltokra is kitűnően alkalmazható, a pattanásokkal viszont továbbra sem birkózik meg, ami nem is baj, hiszen ezeket könnyedén eltüntethetjük korrektor segítségével. A folyós állagnak köszönhetően könnyedén el lehet dolgozni a bőrön, nincs hozzá szükség ecsetre, kézzel simán felvihető. A nagy meleget hihetetlenül jól tűri, a matt hatás még 4 óra után is megmarad púder nélkül. Könnyű, gyönyörű egységes bőrszínt érhetünk el vele maszkhatás nélkül. Összességében bátran ajánlom problémás bőrűeknek, ilyenkor nyáron nincs is másra szükség, bátran viselhetjük minden nap, 20-as fényvédő faktorának hála véd a káros sugarak ellen, tökéletesen hidratál, a bőr egészséges megjelenése és a matt hatás garantált.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest