… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Tavaszi hajtrendek: Hurkolt konty

Tavaszi hajtrendek: Hurkolt konty

A tavaszi hajtrend a haj természetes szépségét emeli ki. A megjelenés friss, és könnyed, a legjobb hír pedig az, hogy a frizurának nem kell úgy kinéznie, mintha épp fodrásznál jártál volna. 

A frizurák elkészítésében Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és ezáltal a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

Hurkolt konty
Ez egy klasszikus stílusú konty, amit mindenkinek érdemes kipróbálni – elkészítése csupán 5 percet vesz igénybe!

Hurkolt konty

1. lépés
Fogd össze a hajat a fejtetőn, hogy volument és tartást adj a frizurának. Púpozd fel a hajat, de csak a fej laposabb részeinél, hogy stílusos, mégis lágy és nőies legyen.

2.lépés
Válaszd három részre a hajat: egy-egy részt hagyj szabadon jobbról és balról, a harmadik részt pedig az elölről hátrafésült tincsek és a tarkónál lévő hajzuhatag alkossák.

3. lépés
A hátsó részen kösd össze a hajat egy laza lófarokba, és alakíts ki egy lyukat a lófarkat összefogó hajgumi fölött.

4. lépés
Fordítsd át a lyukon keresztül az egész lófarkat, hurkot képezve. Így egy egyszerű mozdulattal gyönyörű hullámot adhatsz a hajnak.

5. lépés
A kétoldalt, eddig szabadon lévő tincseket most lazán bújtasd át a lyukon, ahol a lófarkat is átfordítottad.

6. lépés
Óvatosan húzogass meg néhány tincset, hogy a frizurád még lazábbá váljon.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest