… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Szépülj a fekete kaviár erejével!

Szépülj a fekete kaviár erejével!

A kaviárt régóta a luxus szinonimájaként használjuk, nem csak finom, de azt kevesen tudják, hogy bőrünkre is jó hatással van. A kaviár könnyedén szívódik fel, így meggyorsítja a sejtek anyagcseréjét, feszesíti és frissíti a bőrt. Az Avon ezúttal az arca és a szemkörnyékre használta fel ezt a szépítő csodaszert, a legújabb Planet Spa fekete kaviár arcápolószett tökéletes, ha minőségi kényeztetésre vágysz!

A fekete kaviár aminosavakban, telített zsírsavakban és vitaminokban gazdag, ezáltal aktiválja a sejtek regenerálódását, és táplálja a bőrt, hogy fiatalosabb kinézetű legyen. Hosszan tartó, mély hidratálást nyújt, segít csökkenteni és megakadályozni a szemkörnyéki ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát. Az Avon most összeállított egy három termékből álló családot, melyben helyet kapott egy luxus regeneráló szemkörnyékápoló gél, egy regeneráló lehúzható arcmaszk, és egy regeneráló hidratáló is.

A szemkörnyékápoló hidratálja a szemkörnyék bőrét és növeli a rugalmasságát, segít csökkenteni a szemkörnyéki ráncokat. A regeneráló arcmaszk felfrissít, energizál, és javítja a bőr textúráját, míg regeneráló hidratáló élettel telibbnek és fiatalosabbnak mutatja megjelenésünket, miközben vitalizáló hatással van a bőrre.

És a gyakorlatban?
Az Avon jóvoltából a Planet Spa Luxus Regeneráló Szemkörnyékápoló gélt fekete kaviárral mi is leteszteltük. Bár az illatától először féltünk, egyáltalán nem volt rémes, sőt kifejezetten kellemesnek bizonyult. A különleges gélben csupán az apró sötét lilás színű szemcsék emlékeztetnek a fekete kaviárra. Nem irritálta a bőrt, és a szemkörnyéket is összerántotta kicsit. Lassan szívódik be, de nagyon jó hatással van a szarkalábakra. Feszesíti a bőrt, és ami hihetetlenül pozitív volt, hogy reggelre lágyabbak lettek a sötét karikák a szemek körül. A gélt a látványos eredmény érdekében gyengéden ütögessük az alsó és felső szemhéj bőrébe, és a szemkörnyékre. Emellett lehetőleg este és reggel használjuk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest