… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Szempillantás alatt csábos lesz a tekinteted

Szempillantás alatt csábos lesz a tekinteted

Azt mondják, egy nézés sokszor felér ezer szóval. Ahhoz, hogy minden alkalommal a legkiválóbb formádat hozhasd, megmutatjuk, hogyan varázsold pillantásod
elbűvölővé. Bizony a szempillaspirál nem mindig elég. Lássuk, mire lesz még szükséged!

Szempilla göndörítő

Miért használd?
Az egyenesen álló pillák szemből nézve nem látszanak hosszúnak, hiába fested ki őket. A göndör pillák ezzel szemben kinyitják a tekintetet, így mindenképp érdemes kísérletezni a göndörítéssel.

Hogyan  használd?
A hagyományos szempilla göndörítőt még a szempillafesték felhordása előtt használd, méghozzá a következőképp: olyan közel tegyük a felső szempillasor tövéhez, amennyire csak tudjuk és nyomjuk össze. Néhány másodperc után nyissuk szét, majd a pillákon lassanként kifelé haladva nyomkodjuk össze ismét. Nagyon figyeljünk arra, hogy egyazon helyen sose tartsuk sokáig összenyomva, mert durván szögletesre fogja hajlítani pilláinkat. A meleg szempilla göndörítő állandó hőhatás mellett göndöríti meg a szempillákat. Nem károsítja a saját, illetve a műszempillákat sem. Például  a 3D szempillákhoz csak a meleg szempilla-göndörítő használható, mert a hagyományos göndörítők megtörhetik a ragasztást. A göndörítés után használjunk szempillaspirált, ami még hosszabb időre megőrzi a szempillák tartását.

Life tipp: Mivel az állandó mechanikai hatásnak kitett pillákat jobban kell ápolni, nem árt, ha a fekete festék alá felteszel egy vitaminokkal és egyéb ápolóanyagokkal dúsított átlátszó spirált is.

Tudtad?
Már hazánkban is egyre elterjedtebb a tartós szempillagöndörítés, mely ugyanazon az elven működik, mint a dauer. Egy speciális krém segítségével ma már fél óránál kevesebb idő alatt is akár 2 hónapig tartósan íveltek maradnak pilláid. A részletekről kérdezd kozmetikusodat!

Műszempilla

Miért használd? Sokan ódzkodnak a műszempilla használatától, pedig néha igenis érdemes bevetni ezt az apró trükköt! A teljes műszempilla-koszorú vagy különálló pótszempillákat sokkal könnyebb felhelyezni, mint gondolnánk. Mindkét módszer más hatást kelt: műszempilla azonnal dúsabbá varázsolja a teljes szempillát, ezzel szemben a pótszempillák a ritkásabb területek kitöltésére, vagy még inkább „rebegő” pillák készítéséhez alkalmasak.

Hogyan használd?
Soros műszempilla:
1 Először fesd ki a szempillákat fekete szempillaspirállal.
2 Kenjük fel vékony csíkban a műszempilla tövébe a ragasztót és várjunk, amíg kissé nyúlóssá válik.
3 Ezután valódi szempilláinkat eltartva a műszempilla ragasztócsíkjától a szem külső szélétől indulva a lehető legközelebb ragasztjuk a természetes pillavonalhoz.
4 Amikor a külső sarok odaragadt, a szempillák tövénél rögzítjük az egész koszorút. Onnan tudjuk, hogy a ragasztó megszáradt, hogy a színe fehérből átlátszóvá válik.

A valóságshow sztárnak, Kim Kardashiannak ezekkel a trükkökkel még dúsabbnak hat a szempillája!


 Tincses műszempilla:
A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. Egy szemre kb. 10-15 tincset lehet felhelyezni.

1 Hegyes végű csipesz segítségével, óvatosan a tövüknél fogva emeljük ki a műszempillákat a tartóról. 2 Majd a kiemelt műszempilla tincset fogjuk meg úgy, hogy bele tudjuk mártani a tövét a ragasztóba annyira, hogy a tövét ellepje, és kiemelve kis ragasztó gömböcske képződjön rajta.
2 Ezután hozzáillesztjük a természetes szempilláink tövéhez kintről befelé haladva egyenletesen kb. 3-5 mm távolságot tartva a tincsek között.
3 A szempillaspirált ezután tedd fel.

Life tipp: A ragasztás helyét ügyesen eltakarhatod egy vékonyan húzott tusvonallal vagy egy kissé füstösre maszatolt fekete szemceruzával.

Hogyan távolítsd el szakszerűen?
A legmegfelelőbb erre a célra a tincses műszempilla ragasztóhoz kifejlesztett ragasztó eltávolító, oldószer. Egy fültisztító pálcikát átitatunk az oldószerrel, majd csukott szem mellett óvatosan dörzsölgetjük addig, amíg a tincsek leválnak. Az oldószerek oldási ideje különböző, általában 1-2 perc alatt már az összes tincs eltávolítható. Az eltávolítás után nedves vattakoronggal távolítsuk el az oldószer maradványokat a szempilláinkról.
Muszempilla.hu

Tudtad?
3D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztik a saját szempillákhoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 1-2 hónap, ezt követően a saját szempillákkal együtt hullanak ki.

 


Astor BIG&Beautiful False Lash Look szempillaspirál, 2199 Ft

Dramatizáló hatás az új Jumbo kefével. Lancôme Hypnose Drama szempillaspirál 7900 Ft

Opulash Mascara, Bad Black, MAC, 5500Ft

Műszempilla, MAC, 3900 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest