… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Sminkelj gyorsan leckék

Sminkelj gyorsan leckék

Van amikor csupán néhány perc áll a rendelkezésedre, hogy rendbe tedd a sminkedet, vagy éppen el (fel)készülj az esti randira…

30 másodperc alatt: Használd az ujjaid, hogy bekend a szád szájfénnyel, és a szemhéjad pedig krém állagú szemhéjfestékkel, úgy hogy óvatosan kened felfelé a szemöldökcsont felé. Hogy csökkentsd a sötét karikákat, kenj egy nagyon kevés alapozót a szemed belső sarkába, és onnan kend el kifelé!

1 perc alatt: Simítsd végig a szemöldököd, hogy rendezettnek tűnjön, fesd ki enyhén az alsó és felső szempilláid és tegyél egy cseppnyi szájfényt az alsó ajkad közepére! Ezekkel a trükkökkel kiemeled az arcod két legfontosabb részét: a szemet és a szájat. Ha fel kell frissítened a sminked, akkor használj valamilyen permetet, amitől csillogó lesz a bőröd, vagy megfelelően rózsaszín pirosítót, amit ott használj, ahol természetesen is pirosabb az arcod!

3 perc alatt: Ha egy kis bronzszínű barnítót használsz a halántékodtól az arccsontig, akkor az azonnal kiemeli a szem körülötti területet. Használj szemöldökceruzát, hogy kitöltsd a szemöldöködben lévő hézagokat, és határozottabb vonalat adj neki! Az ajkadra használj egy ahhoz hasonló színű szájceruzát, fesd ki az egészet, és utána használj szájfényt! Ettől szép vonalú és telt lesz az ajkad, ráadásul így tovább is tart.

5 perc alatt: Ennyi idő nem elég a tökéletes alapozásra, így nézz a tükörbe, és mozgasd a fejed fel-le a fényben! Használj alapozót ott, ahova árnyék esik, például az orrod körül, a szemed alatt és az arcodon. igazítsd meg a szemöldököd, és használj szempilla spirált!

15 perc alatt: Ez elég idő arra, hogy egy kifejezetten fiatalosnak látszó arcot varázsolj magadnak. Miután a hidratáló megszáradt, használj alapozót, hogy egységes legyen a bőröd felülete, moss el minden vonalat, ez által is tovább fog tartani a sminked. Az alapozót ecsettel vidd fel a T-vonalra, és onnan kend el kifelé; ez a leggyorsabb út a csodás bőrhöz. Ezután következik egy kevés púder és arcpirosító. Válassz egy kétszínű szemhéjfestéket, használd a világosabb színt a szemed belső részénél, a sötétebbet a külsőnél, ha azt akarod, hogy szélesebbnek tűnjön a szemed. A szemed külső részénél a sarkok felé használj szemceruzát V-alakban; ez is szélesíti a szemed. Ne felejtsd el a szempillaspirált se! Végül fejezd be az egészet egy csillogó rúzzsal vagy szájfénnyel.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest