… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Rúzsok, amik évekkel fiatalabbnak mutatnak

Rúzsok, amik évekkel fiatalabbnak mutatnak

Egy jól megválasztott árnyalat, nem csak feltűnővé, de fiatalossá is teheti megjelenésed. Íme néhány vibrálóan szép rúzs, mely biztosan az idei nyár kedvencei között lesz!

A legújabb kutatások szerint, bizonyos rúzsokkal majdnem olyan hatást érhetünk el, mint a legdrágább anti-aging krémekkel, vagy beavatkozásokkal. Richard Russel professzor által végzett kutatásnak meglepő eredménye született, állítólag az arcunkon lévő színkontrasztok befolyásolják, hogyan ítélik meg az emberek életkorunkat.

Magyarán szólva, bizonyos rúzsok, pirosítók, és bronzosítók segíthetnek, hogy fiatalabbnak tűnjünk. Russel és csapata 289 nőt vizsgált 20 és 70 év között, és azt találták, hogy ahogy öregszünk a szemünk, és az ajkaink színe is változik, bőrünk pedig egyre fakóbbá válik. Mindezek következtében a kontrasztok egyre inkább eltűnnek az arcvonásainkból.

Élénk vibráló árnyalatok

A kutatócsoport bizonyította megérzését, azzal, hogy megerősítette az arcon a kontrasztokat, és arra kérték az embereket, hogy találják ki a fotón látható illető korát. Az élénk színű rúzsok hatására drámai különbséget tapasztaltak, a megkérdezettek az ilyen árnyalatok viselőit a legtöbb esetben fiatalabbnak ítélték valós koruknál.

Idén a színátmenet is reflektorfénybe kerül

Így viseld!
A fiatalító színek közé sorolható a harsány pink, a vad piros, az élénk narancspiros, a korall árnyalatok, a neon színek, és az élénk bíbor. A vibráló színek idén nem csak a ruhákon, de az ajkakon is hódítanak. A híres sminkmester Pat McGrath is sokat alkalmazta az élénk tónusokat idén a kifutón, többek között a Prada, a Giles, és a Burberry Prorsumnál is ezek az árnyalatok hódítottak. Íme a legfontosabb szabályok, melyeket érdemes mindig betartanod, ha élénk árnyalatokkal kísérletezel!

Érzéki színek a kifutóról

-Ügyelj arra, ha ilyen árnyalatokat viselsz, a fogaid mindig makulátlanul fehérek legyenek. Ez azért fontos, mert néhány ilyen feltűnő árnyalat, mint a korall alapból sárgábbnak mutatja kicsit a fogakat.

-Tárold a hűtőben a rúzsokat. Bár lehet, hogy a párod elsőre kicsit furán fog nézni, a rúzsok legjobb helye a hűtőszekrényben van, mivel meghosszabbítja szavatosságukat, és használatuk is könnyebbé válik.

-Ahhoz, hogy egyenletesebb színt kapj, érdemes hetente egyszer-kétszer ajakradírt használnod. Ehhez nem kell más, mint egy kis ajakbalzsam és egy puha sörtéjű fogkefe. Menj végig az ajakbalzsammal bekent fogkefével néhányszor az ajkaidon, ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, és megkönnyíted a rúzs felvitelét is.

-A sminked többi részénél tartsd be a minél kevesebb annál több elvet. Legyen a hangsúly most az ajkaidon, és a szemeiden inkább nude, vagy halvány árnyalatokat alkalmazz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest