… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Öt perc alatt elkészíthető romantikus kontyok

Öt perc alatt elkészíthető romantikus kontyok

Tavasszal reflektorfénybe kerültek a trendi kontyok. A most következőkben mutatunk néhány izgalmas fazont, melyek stílusos megjelenést kölcsönöznek, és a legdurvább frizurakrízis is könnyedén orvosolhatod velük!

A tavaszi/ nyári trendekben kiemelt figyelmet kapnak a csinos kontyok, melyek a meleg időben nem csak praktikusak, de stílusosak is. Persze nem kell, hogy a fazon unalmas legyen, néhány egyszerű trükkel könnyedén feldobhatod frizurádat! Ezek a kontyok romantikus, vintage külsőt kölcsönöznek, a hétköznapokban, vagy egy elegáns partin is megállják a helyüket! Nincs szükség hozzájuk másra csak néhány hullámcsatra, és egy-két hajgumira!

Fejtetőn csavart konty
A fejtetőn elhelyezett konty igazi tavaszi, nyári frizura. Kényelmes viselet a hétköznapokra, és elegáns, ha esti partiról van szó. Készíts copfot a fejed tetején, majd fújd be hajlakkal, és tupírozd fel kicsit egy hajkefe segítségével. Tekerd körbe a lófarkat a fejed tetején, és  formázz kontyot, úgy hogy rögzíted a tincseket hullámcsatokkal. Ehhez a viselethez párosíts merész fülbevalókat, illetve nagy vintage napszemüveget.

 

Kócos hatás
A zilált hatású frizurák nagyon divatosak mostanában, a pasik állítólag kifejezetten szexinek tartják. A tincsek végét göndörítsd be néhol hajsütővassal, majd lazán csavard be kontyba a fejtetődön csatokkal, úgy hogy véletlenszerűen hagyj szabadon néhány tincset. Ha gondolod néhány romantikus kiegészítővel is feldobhatod, használj virágos csatokat, hajpántot, vagy készíts vékony fonatot néhány tincsedből, és tekerd körbe vele a kontyodat.

Oldal konty
Ez a frizura egyszerre szórakoztató, vidám, és elegáns fazon. Készíts laza hullámokat egy vastagabb hajsütővassal, majd a fejed tetején tupírozd fel kicsit a hajad. Helyezd jobb vagy baloldalra a tincseidet, és a tarkótól indulva, kezd el csavarva letűzni a hajad jobbra haladva. Mikor elérted a füled, formázz laza kontyot és tűzd le csattokkal. A végén rögzítsd hajlakkal.

Hajfonatos megoldások
Válaszd el oldalt  a hajad, és a széleken fond át a másik oldalra, végül csavard csigába hátul a tarkódnál. Ha gondolod, akár több apró fonatot is készíthetsz. Ez a frizura  igazán romantikus, és lágy külsőt  kölcsönöz.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest