… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Őrizd meg bőröd nyári ragyogását

Őrizd meg bőröd nyári ragyogását

Nyár végén egy fantasztikus illatú újdonság érkezett hozzánk, amely a BIOBAZA nevet viseli. Szuper hidratáló és a nyári barnaságot megtartó testápolókat teszteltünk!

A márkáról ezt találtuk:  A termékek magas minőségű aktív anyagokat – természetes összetevőket –tartalmaznak, mint például: illóolajak, kivonatok és hasonló. Minden legyártott sorozatot a piacra bocsátás előtt laboratóriumban tesztelnek. A „Laboratóriumban tesztelt” védjegyet viselő termékek garantálják a gyógyszerészeti minőséget.

biobaza

Jó hír, hogy nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges illatanyagot és még szinezéket sem!
A BIOBAZA gyógyszerészeti minőségű kozmetikum termékcsaládot horvát gyógyszergyártó szakemberek fejlesztették ki és gyártották nagy figyelemmel. Amire a bőrnek szüksége van megtalálható a BIOBAZA termékekben, amelyek alkalmazkodnak az érzékeny bőr támasztotta követelményekhez és nem tartalmaznak tartósítószereket, ingerlőszereket, mesterséges illatanyagokat (parfümöket) és színezéket.

Kedvencünk:  A színezett „lekvár” 100%-osan természetes összetételű és serkenti a bőr gyors barnulását, biztosítja a bőr bronz színét. Siófokon a nagy melegben teszteltük és a hatás nem maradt el! Fontos tudni, hogy nem tartalmaz fényszűrőt, így már a lebarnult bőrön érdemes használni! A tökéletes kinézet és az aranyló csillogás garantált!

biobaza_ujdonsag

Sárgarépából származó karotenoidokban, horvát termesztésű dió illóolajában, kakaóvajban, körömvirág és olíva ápoló olajában dús formula, ezért a bőr egyszerűen imádja.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest