… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Nyári szépségtrendek, melyek az ősszel is hódítanak

Nyári szépségtrendek, melyek az ősszel is hódítanak

A nyár már lassan a végéhez közeledik, így nem árt meglesni a legújabb őszi sminktrendeket és praktikákat. Ám szerencsére idén nem kell az összes kedvenc, már-már tökélyre fejlesztett sminkpraktikákat lecserélnünk, hiszen számos, nyáron hódító ötlet az ősszel is divatos és stílusos marad. Az alábbi nyári praktikák nemcsak egyszerűségük és multifunkcionalitásuk miatt lesznek nélkülözhetetlenek az ősszel is, hanem ezekkel oldhatjuk meg a legtökéletesebben két évszak közötti átmenetet is.

Színes, fényes szemceruzák a ragyogó tekintetért
A színes és fényes szemceruzák divatos és stílusos kiegészítői lehetnek a mindennapi sminkeknek. Vesd be őket ősszel, a ragyogó, fénylő tekintet garanciáiként, néhány másodperc alatt elbűvölő és trendi sminket varázsolhatsz magadnak segítségükkel. A nyáron hódító, vidám és élénk árnyalatok helyett válaszd inkább az évszaknak megfelelő, melegebb, fényesebb színeket, illetve azokat, melyek leginkább illenek szemedhez és bőröd tónusához. Szuperül variálhatod őket a sminkednek, öltözékednek megfelelően, mind ceruza, mind tus formájában is tökéletes szolgálatot látnak el. Tipp: nyáron a lebarnult bőrödhöz valószínűleg más árnyalatok és színek passzoltak inkább, mint az őszi, kissé világosabb, sápadtabb arcbőrhöz. Kedvenc őszi színeid kiválasztásakor ne felejtsd ezt a praktikát is figyelem előtt tartani! 

Érzéki, sötét rúzsok a csókos ajkakért
Számos nagy divatház és tervező, mint Donna Karan vagy Dolce Gabbana már a nyáron is megmutatta, mennyire sokoldalúan és érzékien használhatóak ezek a sötét árnyalatok, ám e színek nemcsak a forró hónapokban, hanem a hűsebb, őszies időben is sokoldalúan használhatóak. A sötétvörös és bordó árnyalatok nagyon népszerűek lesznek a hidegebb évszakokban is, a hamarosan elkezdődő őszi divatbemutatók kötelező kellékének számítanak majd a különböző bogyók, gyümölcsök és bor színeit idéző buja, sötét rúzsok és szájfények.

Fényes, egyenes haj
A fényesre zselézett vagy lakkozott haj nagyon praktikus viselet a szeles, esős őszi időben, mivel az egybe formázott frizura sokkal ellenállóbban viselkedik a külső hatásokkal szemben. Az elegáns, fényes hajhoz szuperül illenek a különböző csillogó szájfények, fényes hatású szemhéjtusok és bronzos, őszies pirosítók. Tipp: a még tökéletesebb megjelenés eléréséért kend fel két rétegben a szempillaspirált, ezáltal sokkal tündöklőbb lehet tekinteted, frizurád pedig variáld különböző kontyokba, lófarkakba és fonatokba. Kísérletezz bátran, minél egyedibb az ötlet, annál különlegesebb leszel majd általa!

Természetes manikűr
A „meztelen”, vagyis természetes színűre festett körmök manapság virágkorukat élik, a természetes és makulátlan szépség legfőbb hirdetőiként tartják őket számon. Ez a klasszikus manikűr egyszerűen gyönyörű, szexis, mégis finom és abszolút naturális, ezért nem is csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvend. Elkészítése roppant egyszerű, csak rövidre kell vágni és kissé szögletesre reszelni a körmöket, majd egy kis polírozás, és máris jöhetnek a krém- és púderszínű lakkok számunkra leginkább tetsző árnyalatai, majd egy réteg fedőlakk, és máris kész a kifutókról ismert „meztelen” manikűr.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest