… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Mindenidők 4 legszebb színésznőjének szépségtrükkjei

Mindenidők 4 legszebb színésznőjének szépségtrükkjei

Sophia Loren az olívaolajra esküszik, Greta Garbo vazelinnel őrizte meg szépségét, Audrey Hepburn pedig vékony alakját állítólag a hosszú sétáknak köszönhette. A most következőkben bemutatjuk milyen házi praktikákkal őrizték meg szépségüket minden idők leggyönyörűbb színésznői!

Audrey Hepburn: Igéző tekintet, pihentető alvás
A színésznő örökké tökéletes testtartásáról volt ismert, emiatt nem csak irigylésre méltó megjelenése volt, de egészségét is ezzel őrizte meg. A tökéletes testtartás segít megelőzni az emésztési zavarokat, valamint a hát és nyakfájást. Bár Hepburn mindig nagyon vékony volt, sosem kedvelte a tornagyakorlatokat, mozgás gyanánt inkább hosszú órákat sétált. Diétás étrendje többségében gyümölcsből, zöldségből, és tésztából állt össze, édesség gyanánt fekete csokoládét fogyasztott. Mikor megkérdezték tőle, mi a szépségének titka, a válasz egyszerűen a sok alvás volt. A színésznő meghatározó jellemzői voltak az igéző baby doll szemek, amiket természetes hatású, dús szempilláinak köszönhetett. A szemeit először egy folyékony szemtussal emelte ki, majd a felső szempillát szuper vékony rétegben szempillaspirállal tette dússá. A szóbeszéd úgy tartotta, hogy a szempillaspirál használata után egy tű segítségével választotta külön az összeragadt szempillákat.

Marilyn Monroe: Ragyogó arcbőr, telt ajkak
Az 50-es évekbeli szex szimbólum mindig is ragyogó Hollywoodi külsejéről, és kacér megjelenéséről volt híres. Ragyogó szépségének megőrzéséhez a színésznő különös módszert alkalmazott, hormon tartalmú krémmel tartotta formában bőrét. Ezek a készítmények állítólag javítják a bőrszerkezetet, enyhítik a ráncokat, eltünteti a kisebb szépséghibákat. Marilyn fellépések előtt felvitte a krémet, majd tetejére a púderes alapozót, hogy ragyogjon a kamerák előtt. Ezeket a krémeket azonban nem tanácsos sokat használni, ugyanis jó néhány kellemetlen tünet jelentkezhet hatására, a hormonok sokszor pigment foltokat eredményeznek az arcon. A hormonkrémek helyett próbáld ki, hogy lágy gyöngyházárnyalatú, könnyű krémet elkeversz némi folyékony vagy krémes állagú alapozóval. A telt piros ajkakhoz a színésznő műtéti beavatkozás helyett ötféle árnyalatú rúzst és szájfényt kevert össze. Először piros szájkontúr ceruzával körberajzolta a száját, majd egy ajakecset segítségével felvitt egy sötétebb vörös árnyalatot az ajkai külső sarkába, középre pedig egy világos árnyalatot kent fel. A tökéletes telt ajkak érdekében középre vigyél fel még némi színtelen szájfényt.

Greta Garbo: Tökéletes nagy szemek
Greta Garbo drámai hatású szemsminkjével érte el. Először szuper vékony rétegben vazelint vitt fel a szemhéjára, majd egy semleges bőrtónusú szemhéjpúdert vitt fel rá egészen a szemöldök vonaláig. A külső szemzugokba pedig egy sötét árnyalatú változatot alkalmazott. A szemceruza, amivel kihúzta felül a szemét, kőolajból és szén pigmentből készítették. Majd szempillaspirállal emelte ki szempilláit. Bár a vazelin-szemhéjpúder tényleg működik, helyette egyszerűbb, ha egy könnyű semleges színű szemhéjalapozót alkalmazol. Ezt boltban beszerezheted, de akár te magad is elkészítheted házilag.  Nem kell hozzá más, mint egy kis alapozó, és valamilyen hidratáló krém.

Sophia Loren: A fiatal, gyönyörű bőr titka
A még most 70 felett  is gyönyörű színésznő két dologra esküszik, az olívaolajra, és a tésztára. Állítása szerint külsejét még mindig annak köszönheti, hogy étrendjébe minden napra beilleszti az olívaolajat. Persze nem csak ételeibe tette bele, hanem bőrét is ezzel a mediterrán csodaszerrel dörzsöli át, hogy fényes és hidratált legyen. Sokszor forró fürdőjébe is csepegtet egy keveset.Hozzászólások

Pin It on Pinterest