… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Mennyibe kerül a sztárok szépsége?

Mennyibe kerül a sztárok szépsége?

Luxus termékek, kaviárpakolás, arany injekció- minden, amit a sztárok megengedhetnek maguknak! A szépség belülről fakad? Nem minden esetben.
Néhány sztár , mint Eva Longoria, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Madonna hihetetlen pénzösszeget költ a tökéletes megjelenésért. Szakácsok, fodrászok, táplálkozási szakértők, személyi edzők segítik őket, de mégis mennyibe kerül mindez?  25.000 euro havonta. Így nem csoda, hogy a legnagyobb világsztárokat mindig tökéletes formában láthatjuk a vörös szőnyegen.

„Nem ehetek 1300kalóriánál többet naponta , így le kell mondanom az édességről és napi minimum 2 óra edzés kell a tökéletes alak eléréséhez és megtartásához!” – vallja Eva Longoria.

A legtöbbet szinte Jennifer Lopez költ a szépségére. Az énekesnőnek  havi 55.000 euro-ba kerül a tökéletes megjelenése. A legfontosabbnak mégis a testi és lelki kiegyensúlyozottságot tartja.
19.000 euro személyi edzőre, 740 euro luxus krémre
2008 elején  ikrei születése után, Lopez felfogadta az egyik legjobb személyi edzőt Gunnar Petersson-t , mindössze 19.000 euroért, akivel hetente 5ször edzenek és bicikliznek, mivel a szépség a Malibui Triathlonon szeretne résztvenni.
Mi is J.Lo titkos fegyvere?
A luxus mélytengeri testápoló krém a „ Creme de la Mer „ ami 740 euro-ba kerül. „ ez az egyik kedvenc márkám” – áradozott az énekesnő.

Szépségfarm
Forró köves masszázs, cellulitisz  elleni maszk, és minden ami a pihenésről és szépségről szól. Mindösszesen 870 euro-ba kerül egy éjszaka ezen a luxus szépségfarmon a Capri Palace-ban. Az énekesnő úgy tartja, hogy belülről lehet a legjobban szépülni, ezért csak bio alapanyagokból készült ételeket fogyaszt, ami 1500 euroba kerül havonta. Továbbá 10.000 eurot a a kedvenc fodrászára.

A sztárok egyik kedvenc beauty farmja, a Capri Palace

Angelina Jolie
A színésznőnek csak egy szépségtitka van, a kaviár. Mivel benne van minden olyan hatóanyag, amire a bőrnek szüksége van. „ Ha csak időm teheti és szépségfarmon vagyok kaviár maszkot használok.!” Ez a kaviármaszk 300euroba kerül. Angelina otthon pedig kaviáros testápolóval kényezteti bőrét  La Prairie (530 euro).

Madonna
Aranyinjekció, fitnessedző, 2 szakács = 66.000 euro
Gyémánt és arany injekció a királynői megjelenésért 1000 eurért havonta. A különleges aranyinjekció feltölti a bőr régi sejtjeit, és ragyogóan feszes és sima bőrt kölcsönöz. Ha ez nem volt elég luxus, Madonna gyémántszempillákat visel, amit a szépségguru Shu Uemura segítségével helyez fel. ( 7500 euroért)

Madonna gyémántszempillái

A pop királynő 3 oxigéngépet is használ otthonában, ami tiszta oxigént pumpál a bőrbe. ( 21.000 euro)
Az énekesnő sok időt tölt Londonban, ahol saját fittnesstudiója van.( 15.000 euro) Személyi fitnesstrénere Matt Roberts minden nap 3órán át edz az énekesnővel. ( 500 euroért naponta)
„ Ha valaki keményen dolgozik a testén, egy idő után meglátszik az eredmény!” – vallja Madonna.

Rihanna: „Minden nap edzek a személyi edzőmmel”
A fiatal énekesnő Rihanna is sokat költ a külsejére. Szakácsnőjét Ameera-t mindenhova magával viszi, aki különböző Barbadosi diétás ételekkel tartja karcsún Rihannat. A fűszerek segítik az ételekben lévő hatóanyagok felszívódását. Rihanna nagyon szereti a csirkét és a tyúkhúslevest, ezért ezt hetente elkészítem neki, persze zsírmentesen.  – mondta a táplálkozási szakértő.

Szakács + személyi edző = 51.000 euro
Szükségem van egy személyi edzőre, aki motivál, mert különben magamtól nem edzenék. Cindy Percival napi 1200 eurot kap, hogy tökéletesítse az énekesnő alakját.
Vannak olyan szerencsés sztárok, akiknek nincs szükségük szakácsra, vagy személyi edzőre, hogy tökéletesen nézzenek ki.  A gyönyörű modell Giselle Büdchen szerint nem kell milliókat költeni, hogy valaki igazán sexi legyen. A brazil szépség nem tud és nem is akar lemondani a gyorséttermekről. A kedvence a májasburger, amibe fele annyi zsír van, mint a többi marhahúsos szendvicsben.

Szerintük a szépség nem kerül sok pénzbe
Cindy Crawford(44) titka  a karikás fáradt szemre a krumpli. 20percen keresztül hagyjuk hatni a krumpli szeleteket az arcon. Katy Perrynek nincs szüksége személyi edzőre. Ő az ugrókötelezésre esküszik. „ Minden nap fél óráig ugrókötelezek, hatásos és olcsó!”

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest