… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Megjelent Brad Pitt Chanel No.5 kampányfilmje!

Megjelent Brad Pitt Chanel No.5 kampányfilmje!

A Chanel nem is találhatott volna vonzóbb alanyt új kampányának, mint Brad Pitt. A parfüm piacra dobása óta- 1920-as évek- ő az első férfi reklámarc. Coco Chanel leghíresebb parfümjéhez a No.5-hez már több elbűvölő színésznő adta arcát, úgy mint Nicole Kidman, Audrey Tautou vagy Catherine Deneuve.

A márka legújabb reklámfilmje tegnap debütált. „Ahhoz, hogy egy legendát frissen tartsunk, mindig egy kicsit változtatni kell a nézőponton. Ez az első alkalom, hogy férfi beszél egy női illatról. Úgy gondoljuk, hogy a parfüm maga a vonzerő egy férfi , és egy nő között.”- mondja Andrea d’Avack a Chanel Fragrance & Beauty elnöke.

Pitt meg is szólal a reklámfilmben, amelyet Anna Karenina rendezője Joe Wright készített. A rendező Keira Knightley Coco Chanel Mademoiselle kampányában is közreműködött.

A Chanel No.5 legendája 1921-től kezdődően él. A tervezőnő ezzel az illattal forradalmasította a korának korlátolt világát. „ Egy nő illata, női illattal”. Chanel szavai a tökéletes illatra, amelynek olyan fontosnak kell lennie, mint maga a ruha. „Egy nő ott viseljen magán parfümöt, ahol csókoltatni kívánja magát”- mondta a tervezőnő. Ezek után a szavak után már nem csoda, hogy a férfiak is az illat hatalmába kerültek.

Szabó Zsuzsanna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest