… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Max Factor Velvet Matte ajakrúzs – Teszt!

Max Factor Velvet Matte ajakrúzs – Teszt!

Jó szokásomhoz híven, egy újabb matt rúzs teszttel készültem nektek. Egyre nagyobb Magyarországon a választék az effajta termékekből, viszont kevés jóval lehet találkozni, éppen ezért próbálok nektek minél többről írni véleményt.

Max Factor Velvet Matte ajakrúzs – Nincs kompromisszum a matt rúzsok terén!
„Amikor megjelenik egy új matt ajakrúzs a nők úgy érzik kompromisszumot kell kötniük és el kell fogadniuk hogy egy erősen pigmentált matt rúzs, száraz érzetet ad az ajkon.”img_3234.JPGNagyon izgatottan kezdtem hozzá a termék teszteléséhez, hiszen amikor először kibontottam és megláttam a vadító bordó színét, rengeteg gondolatom támadt,  hogy milyen sminkhez/ruhához viselném a legszívesebben!img_3020.JPG
Beszéljünk egy kicsit a csomagolásáról. A rúzs egyszerű téglatest alakú tégelyt kapott, aminek az alján látjuk hogy milyen színű maga a rúzs, a kupakja pedig matt fekete.

Nagyon kellemes illata van, de úgy igazán semmihez sem tudnám hasonlítani, íze nincsen. Igazán finom, krémes, zsírkréta szerű állaga van, aminek köszönhetően rettentően könnyű felvinni az ajkakra és eloszlatni azon. Már az első réteg alkalmával gyönyörű intenzív bordós szín köszön vissza.

A hagyományos matt ajakrúzsok összetevői között nagy mennyiségben található púder részecske, hogy csökkentsék a fény visszaverődést,ez viszont csomósodáshoz vezethet.
A Max Factor Velvet Matte ajakrúzs kollekció formulája ettől eltérően lett kialakítva, nem növelték meg a termék púder tartalmát. Ugyanazt a hidratáló formulát használják, mint a nagy népszerűségnek örvendő Colour Elixir kollekcióban,azonban a finomra őrölt mica részecskék szabálytalan szerkezetük miatt elnyelik a fényt, így matt végeredményt biztosítanak.

Szerencsére a Colour Elixir kollekcióból is megvan egy árnyalatuk, így össze tudtam hasonlítani a két terméket, és megmondom őszintén semmi különbség nincsen a finishük között. Talán egy kicsit tompább a fénye a Velvet Matte-nak. (A képen a felső a Velvet Matte, az alsó a Colour Elixir.)
Hiába hidratálja az ajkakat, hiába gyönyörű a színe, de nem lesz elég matt a finishe a terméknek. Nagyon szurkoltam neki, hogy pár perc után jobb lesz, de ugyanúgy fénylett.
Annyira nem tartós, egy egyszerű ivást átvészel, de egy nagyobb evést már nem bír ki, viszont nem kopik csúnyán, szimplán csak halványul. Ami a tartósságát ellensúlyozza az az, hogy nagyon jól lehet egymásra rétegezni a terméket, így nincsen azzal gond, ha picit lekopik és egy újabb réteget kenünk rá, nem kezd el darabos lenni mint ahogy azt más termékek szokták tenni.

Újabb matt rúzs teszt olvashato a bnagyreka.blog.hu-n ☺ @maxfactorhungary

A photo posted by Réka🦄 (@rekabnagy) on

Attól függetlenül, hogy nálam matt rúzsként nem funkcionál jól, nekem nagyon tetszik a rúzs, mivel tényleg gyönyörűen pigmentált,jó a formulája, hidratálja az ajkakat és egy kisebb buliban jó barátunk lehet.

Réka szépség blogja:
Sziasztok! Nagyon régóta foglalkoztat már a szépségápolás és a divat. Számomra mindig is fontos volt a megjelenés és úgy gondolom, hogy a sminkkel és a ruha összeállításainkkal ki tudjuk fejezni önmagunkat a világ felé, mindemellett pedig mindkettő hatalmas önbizalmat tud adni. Imádok újdonságokat tesztelni és a velük kapcsolatos tapasztalataimat megosztani veletek, hiszen rendszeresen sminkelem magam a mindennapokban és a fellépéseimen. A sminkelés mellett a másik nagy szenvedélyem a zene, amit már négy éves korom óta űzök, az éneklés az életem, több feldolgozásomat megtudjátok tekinteni a Youtube csatornámon.
B. Nagy Réka – szépség blogger/vlogger/énekesnő

Hozzászólások

Pin It on Pinterest