… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség MAC őszi rúzsok – Az extrém és a letisztult – TESZT

MAC őszi rúzsok – Az extrém és a letisztult – TESZT

Nemrég került a kezembe a MAC két őszi kollekciós rúzsa. Nagyon-nagyon izgatott voltam mikor kibontottam a csomagolásukat, hiszen az egyik kis dobozka egy nem mindennapi árnyalatot tartalmaz.

Kezdeném is az extrémebb, sötét lila Punk Couture rúzzsal. Engem az árnyalata kicsit emlékeztet az Ariana Grande-s Viva Glam kollekció egyik darabjára, bár az inkább szilvásabb beütésű volt. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan állhat rajtam ez a szín, hiszen még sosem használtam ilyet, de meg kell mondanom megszerettem. A halloween-i unikornis jelmezemhez viseltem, amit elképesztően feldobott, és hogy fokozzam, nem csak nekem tetszett meg ennyire, hanem a buliban még sok embernek, mivel rengetegen odajöttek hozzám és megdicsérték, úgyhogy én úgy érzem sikert aratott.img_0661.JPG

Zsírkréta jellegű állagának köszönhetően igen könnyű volt felvinni az ajkaimra, plusz gyönyörű mattos hatást keltett.
Elég intenzív a színe és rengeteg ideig fenn maradt a számon. Délután ötkor kentem fel magamra és egészen éjfélig kibírta igazítás nélkül, pedig ettem ittam. Akkor is még csakfinoman halványult, és nem undorítóan foltokban kopott. Bár megmondom őszintén nem is vártam mást a márkától.
Miután hazaértem a buliból, akkor kezdtem el kicsit rettegni, hogy vajon le fogom e tudni vakarni magamról… Olajos sminklemosóval pár másodperc alatt le is szedtem, bár egy kis rózsaszínes árnyalatot hagyott maga után ami viszont másnap reggelre már nem látszódott.
Az a baj, hogy annyira megszerettem, de fogalmam sincs mikor lesz alkalmam újra viselni, hiszen azért a hétköznapokra ez mégiscsak túl extrém lenne…. Báááááár… Amilyen hülye tudok lenni 😀

A másik terméknek mikor a csomagoláson megnéztem a nevét, azt gondoltam hogy ez is valami húú de extrém árnyalat lesz, de nem így történt. Meglepődtem, hogy egy gyönyörű, letisztul, elegáns rúzst rejt a Red Rock név. Azt hittem valami sötét, vagy vérvörös lesz, de egy világosabb, hétköznapi viseletre alkalmas terméket tartottam a kezemben.

Mint ahogy az előző is ez is matt, és a többi jellemző is ugyanúgy igaz erre is.
Egyébként én ezt a színt, mindig úgy hívom hogy az „elegáns piros”. Ez az, amit bárhol, bármikor viselhetsz és nem lősz vele mellé. Akár a hétköznapokban, akár egy buliban, vagy egy hivatalos eseményen is tündökölni lehet vele. Én ezt az egyik ismerősöm esküvőjén viseltem és sok-sok dicséretet kapott.

Réka blog

Hozzászólások

Pin It on Pinterest