… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Marilyn Monroe kollekció a Mac-től

Marilyn Monroe kollekció a Mac-től

A Mac legújabb sminkkollekcióját a híres divatikon Marilyn Monroe ihlette, a gyönyörű kozmetikumok már nálunk is kaphatóak!

Marilyn Monroe mindig is stílusikonnak számított, szinte sosem láthattuk smink nélkül, védjegye volt a vörös ajkak, hófehér bőr, a jól megrajzolt tusvonal, és a dús szempillák. A Mac legújabb sminkkollekciójával gyerekjáték lesz a gyönyörű díva megjelenését lekoppintani. A márka az elkötelezett Monroe-rajongók számára alkotta meg legújabb termékeit.

A sminkszett mesésen marilyni árnyalatokban és formulákban jeleníti meg a legenda csillogását és szexepiljét. Varázsaltos vörös rúzsok, ragyogó ajakfény, drámai, extrém fekete műszempillák, valamint szikrázó fémes és gyémántos szemhéjpúderek biztosítják a fekete-fehér képernyő érzetét. De persze vérvörösen izzó körömlakkok, és egy púder is található a kollekcióban, mely biztosítja a hibátlan külsőt egész nap.

Az egyes kozmetikumok elnevezéseit a híres sztár szerepei inspirálták, ilyen pl. a Legendary címmel ellátott sápadt korall színű pirosító, vagy az ezüstös árnyalatú Silver Screen szemhéjpúder. A szemhéjpúderek, és a rúzsok ára 6200 forint, egy pirosító 7300 forint, a körömlakkok pedig 3900 forintba kerülnek. A kollekció legdrágább darabja a Forever Marilyn púder, 8700 forintért szerezhetjük be az üzletekben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest