… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Liv Tyler szívesen lenne platinaszőke

Liv Tyler szívesen lenne platinaszőke

A gyönyörű színésznő, Liv Tyler lett a Pantene arca, aki gyönyörű hajkoronájával méltán képviseli a hajápolási márkát.

Milyen érzés a Pantene-nel dolgozni?
Nagyon izgatott vagyok, főleg azért, mert már szerepeltem egy hirdetésben 1996-ban, amikor még csak 19 éves voltam! Sok hajápolási terméket kipróbáltam az évek során, de a Pantene a kedvencem, mert mindig egészséges kinézetű és tapintású lesz tőle a hajam

Neked milyen a hajtípusod?
Az én hajam a normál-vastagszálú kategóriába esik, elég sok van, és telt is. A Pantene nagyon jó formában tartja a hajam, így élvezhetem a hosszú hajat, nem kell aggódnom a töredezett végek miatt.

Milyen volt a hajad kinézete és tapintása, miután kipróbáltad az új Pantene Pro-V kollekciót?  Érzékeltél valamilyen különbséget?
A Repair & Protect termékcsaládot használom, amit normál és vastag szálú hajra fejlesztettek, és tényleg éreztem a különbséget.  A hajam egészségesebbnek néz ki és jobb tapintású, mint valaha, ami nagyszerű, mert nem kell sok mindent tennem vele, ha éppen nem dolgozom.

Mesélnél nekünk a hajápolási szokásaidról?
A hajamat filmforgatásokkor, fotózások és rendezvények alkalmával sokszor formázzák, ami károsítja, ezért a hajamat is olyan körültekintően ápolom, mint a bőröm. Samponnal mosom, hogy tiszta legyen, kondicionálom minden mosás alkalmával, hogy hidratált legyen, és hetente legalább egyszer, de néha többször is teszek rá valamilyen tápláló pakolást az extra táplálásért. Rendszeresen használok szérumot, a hajvégekre, vagy tápláló spray-t, hogy top formában maradjon.

Mennyire játszik fontos szerepet a hajad a karrieredben?
Egészséges, erős és ragyogó haj nagyon fontos nekem is és a karrierem szempontjából is.

Mit csinálsz a hajaddal, mikor nem dolgozol?
Próbálom pihentetni, mikor otthon vagyok. Hagyom, hogy természetesen száradjon és kerülöm a hajformázókat. Heti egyszer teszek egy pakolást a hajamra, ami csodákat művel vele.

A hajad befolyásolja, hogyan érzed magad?
Abszolút. Azért van hosszú hajam, mert azt nőiesnek találom és önbizalmat ad. Mindig hangulatomnak megfelelően hordhatom, legyen az elbűvölő, természetes. Fontos része az énemnek.

Melyik volt a legjobb hajápolási tipp, amit valaha kaptál?
Mindig ápold a hajad hajmosás után. Mindig használj pakolást, például töredezettség és hő elleni spray-ket, szérumokat.

Van-e olyan hajstílus, vagy szín, amit szívesen kipróbálnál?
A platinaszőkét, mint amilyen Debbie Harry-nek van.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest