… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Lágy pasztell színek tavaszra – 2013-as sminktrend

Lágy pasztell színek tavaszra – 2013-as sminktrend

Érzéki menta zöldtónusok, jégkrémes rózsaszín, üde vajsárga. Egyre inkább az látszik, hogy idén is a pasztellszínek fognak dominálni a sminktrendekben. Ha lágyítani szeretnél a vonásaidon, és ragyogó tekintetre vágysz, ezeket a színeket neked találták ki!

Tavasszal mindig reflektorfénybe kerülnek a romantikus színek, 2013-ban ezek a gyönyörű pasztell árnyalatok ismét trenddiktálóvá növik magukat. Nincs ez másképp az Isadoránál sem, a finom jégkrémek csodás pasztellszínek a pink, a menta, a kasmír, a sárga és a levendula matt és csillogó árnyalatai alkotják a nőiesen finom tavaszi kollekciót.

Elbűvölő tekintet
A sminkmesterek szerint, a mentazöld szemhéjpúder merész megjelenést kölcsönöz, és bőrtónustól függetlenül mindenkin jól mutat. A púder rózsaszín is egyre gyakrabban bukkan fel a modellek sminkjeiben. Az Eye Shadow Quartet lágy gazdagon pigmentált szemhéjpúder fiatalos tekintetet varázsol, melyet a mediterrán tengerek, a nosztalgia, a gondtalan élet és Audrey Hepburn inspirált.

Szemfesték 4390 Ft, Szemhéjtus 3690Ft

Puha és csillogó ajkak
A pasztellrózsaszín ajkak tavasszal nagyon trendinek számítanak. Ennél az árnyalatnál a lényeg, hogy a smink többi részének megtartsuk a monokróm hatását, és az ajkak középpontba kerüljenek. Semmiképpen ne alkalmazzunk olyan színt mellette, ami elnyomhatja az üde rózsaszínt.

Szájfény 3690 Ft, Rúzs 3290 Ft

Pasztell körmök
Manikűrödet is elkészítheted a romantika jegyében a legújabb trendszínekkel. A rövidre vágott lekerekített körmökön nagyszerűen mutatnak a pasztelles árnyalatok. Mivel ennek a trendnek a lényege a romantikus visszafogottság, ezért fontos, hogy ne legyenek túl hosszúak a körmök. Válassz a menta, a fukszia, vagy éppen a macchiato árnyalatai közül, biztosan nem maradsz majd észrevétlen!

Körömlakk 2290 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest