… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kösd lófarokba!

Kösd lófarokba!

A kánikula beköszöntével, sokkal kényelmesebbek a felfogott hajviseletek, nem melegítik a nyakat, egyszerűek mégis elegánsak. Itt van néhány könnyen elkészíthető darab a melegebb napokra!

Természetes hajgumi
Fogd össze teljesen egyszerűen a hajadat, a hajszínednek megfelelő hajgumival. Ezután fogj egy hajtincset és tekerd körbe a hajgumi körül, így olyan, mintha a saját hajaddal lenne összefogva. Ezt egy kicsit cifrázhatod, ha a tincset befonod, és azt tekered körbe a copfon.

Elegáns
A szorosan hátrafogott, egyenesre fésült haj nagyon elegáns, dámai hatást kelt. Ezt inkább rendezvények, szórakozás alkalmával ajánljuk. Nappal a bohókásabb, lazább frizurák jobban mennek.

Fonatok
A szoros, precíz fonásoktól egészen a laza  fonatokig mindegyik nagyon trendi az idén. Bármelyiket is választod, biztosan divatos leszel!

Csavarosan
Válaszd ketté a hajadat, majd csavard össze a két tincset, a végén fog össze szorosan egy hajgumival!

Lazán
A strandon, a munkában és nyaralások alkalmával könnyedén fogd össze a hajad, ha egy kicsit kócos még az sem baj! Amennyiben fokozni akarod a hatást, kicsit hullámosítsd be a hajad és úgy gumizd be!

Romantikus hullámok
Dobd fel könnyedén az összefogott hajat! Hajvasaló segítségével csinálj hullámokat a hajadba, majd egy kis hajlakk segítségével fixáld, hogy hosszan tartóak legyenek a loknik!

Masnival díszítve
Egy unalmas copfot remekül lehet díszíteni például egy szép masnival. Vegyél különböző színű szalagokat és variáld őket az öltözködésednek megfelelően! A masnik mellett akár virágokat is használhatsz!

Több copf
Fogd meg a frufru részt, kösd össze, majd fogd meg a következő tincset, azt is kösd össze, aztán az utolsó tincset is. Nagyon egyszerű, mégis látványos frizura a mindennapokra.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest