… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kirsten Dunst szóvivő lett

Kirsten Dunst szóvivő lett

A népszerű színésznő mostantól a L’Oréal Professionnel első szóvivőjének szerepét tölti be. Az egyesült államokbeli New Jerseyben, német eredetű családban született, természetes szépségű Kirsten Dunst, hihetetlen kisugárzással rendelkezik. Generációjának egyik legtehetségesebb amerikai színésznői között tartják számon, így a L’Oréal Professionnel értékeinek tökéletes megtestesítője.

A divat és a trendek iránti kifinomult érzéke miatt is állandóan új stílusokat és frizurákat próbál ki. Minden alkalommal, amikor új szerepet alakít, minden további nélkül kész akár radikálisan is megváltoztatni hajszínét vagy öltözködését, vörösből mondjuk platinaszőkévé, illetve nagyon elegánsból egészen vagánnyá. Kirsten Dunst már több mint félszáz filmszereppel büszkélkedhet, amivel az utóbbi évtized egyik legtermékenyebb színésznőjének címéért is versenyre kelhet. Mindenbe szeret belekóstolni, jól tudja, hogy hogyan válassza ki a szerepeit – nagyköltségvetésű mozifilmek, valamint független és merészebb filmesek alkotásai között váltogat.

„Úgy érzem, nagyon közel áll hozzám a L’Oréal Professionnel. A márka szoros kapcsolatokat ápol a divat világával. Szeretem, hogy mindig újabb és újabb merész és innovatív ötletekkel áll elő, amelyek új szolgáltatások és professzionális termékek kifejlesztéséhez járulnak hozzá, lehetővé téve egyben a fodrászok számára, hogy a legdivatosabb frizurákat készítsék el vendégeik számára. A L’Oréal Professionnel világszerte ellátja a fodrászokat a megfelelő eszközökkel a nők szépségének kiemeléséhez. Büszke vagyok arra, hogy ebben a mesés projektben vehetek részt.” mondja Kirsten Dunst. „Kirsten Dunst az örök szépség megtestesítője. Nagyon modern nő, aki mindig lépést tart a divattal. Emellett különösen erőteljes személyiség. Hihetetlen profizmusa, és tökéletességre való törekvése révén is az egyik legtehetségesebb színésznő, akit lehetőségem volt megismerni. Tökéletes adottságokkal rendelkezik a L’Oréal Professionnel értékeinek képviseletéhez.” meséli Anne-Laure Lecerf, a L’Oréal Professionnel nemzetközi főigazgatója.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest