… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Kipróbáltuk a Garnier BB krém 5 az 1-ben arcápolót

Kipróbáltuk a Garnier BB krém 5 az 1-ben arcápolót

A Garnier új termékében az alapozó előnyeit egyesíti a nappali hidratálókrémmel. Mindenek előtt 24 órán át tartó hidratálást, C-vitamin tartalmának köszönhetően ragyogó bőrszínt ígér, valamint, hogy csökkenti a pirosságot, könnyű eloszlatni a bőrön, nem tömíti el a pórusokat, és 15-ös fényvédő faktorának hála véd a napfény okozta korai bőröregedéstől.Hatóanyagai között található a Lipidure, a glicerin, a hialuronsav, C-vitamin, és ásványi pigmentek. A krémet Dél-Koreában mutatták be először sikerrel, mostanra pedig Európában is terjedni kezdett az európai bőrtípusnak megfelelően.

A választék
Ami a színválasztékot illeti, nem túl széles a kínálat. Összesen 2 árnyalatból válogathatunk, egy világosból és egy normálból. A normál bőrre készült árnyalatot kicsit sötétnek találtuk, inkább a kreolosabb típusoknak ajánlott, és a világos tónusú változat sem a hófehér bőrűeknek készült.

És a gyakorlatban?
A BB krém állaga eléggé sűrű, kifejezetten krémes, arcon azonban alig lehet érezni, viszont a jobb fedés érdekében a kelleténél többet kell felvinni. Illata a hagyományos alapozóktól eltérően nagyon kellemes. Nem ül be az apró ráncokba, hatása természetes, kissé fényes. Fedése nem túl erős, bár a piros foltokat halványítja a kisebb bőrhibákat, sötét karikákat eltünteti, inkább azoknak ajánlott, akik kevesebb bőrhibával rendelkeznek, vagy olyan alapozóra vágynak, ami nagyon könnyű. A bőrszínt valóban egységesíti, előnye, hogy nem kell alá hidratáló krémet felvinni a smink alá, saját tapasztalat alapján a bőr nem lett sem szárazabb, sem zsírosabb, inkább csak hidratált, kellemes tapintású, természetes hatású. Ugyanakkor erőteljes fényes, kicsit zsíros állaga miatt, inkább a normál, vagy kombinált bőrűeknek ajánlott. (Ára: 2199 Ft)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest