… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Ints búcsút a bőrhibáknak!

Ints búcsút a bőrhibáknak!

Az erős napsugarak mindannyiunk bőrét megviselik, a nyár végére könnyen színes foltok jelentkezhetnek az arc érzékeny területén. A Garnier legújabb innovációja a Spot Corrector erre is talált megoldást, segítségével a bőrhibák intenzitása csökken, a bőr azonnal hidratáltabbnak és ragyogóbbnak tűnik!

A nyári időszak végével olyan bőrproblémákkal kell szembenéznünk, mint a barnafoltok, vagy a napfoltok, és persze a dehidratáció következtében szárazság. A foltokat azonban senki nem szereti, hiszen mindannyian egységes, makulátlan bőrről ábrándozunk.

A Garnier új termékét ezeknek a problémáknak az orvoslására fejlesztették ki, a Skin Naturals Spot Corrector Bőregységesítő hidratáló a C-vitamin erejével nyújt segítséget. Az 5%-os koncentrációjú C-vitamin csökkenti a pigmentációt világosító hatásának köszönhetően, felveszi a küzdelmet a fakó arcszín, és a különböző bőrhibák ellen.

Ragyogó bőrt ígér, még smink nélkül is, a speciális alumínium tubus pedig gondoskodik a C-vitamin optimális hatékonyságáról. Fogyasztói teszt alapján a bőrhibák és a tökéletlenségek kevésbé látszanak a nők 74%-a szerint, 86% szerint, pedig hidratáltabbá vált bőrük.

És a gyakorlatban?
A Garnier jóvoltából a Spot Correctort mi is leteszteltük. Fontos, hogy az eredmény érdekében a krémet folyamatosan kell használni legalább 4 héten keresztül, mert a bőr is 4 hetes megújulási cikluson megy keresztül. Egy hónapos használat után az eredmény szembetűnő. A hibákra tett jótékony hatása mellett, a bőr hidratáltabb lett, sima és egyenletes. Már első használat után halványultak a vörös foltok, és a bőrtónusa is jóval egyenletesebb lett. Előnye a krémnek egyébként, hogy jóval könnyebb a textúrája, mint egy normál hidratáló krémnek, és persze az illata is kellemesebb.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest