… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Kiemelt Imádjuk az essence „merry berry” kollekciót!

Imádjuk az essence „merry berry” kollekciót!

Az ünnepi kollekció mindig különleges, azonban az essence ünnepi sminkje, egyszerűen fantasztikus! A piros és viola színek találkoznak a csillogó arany és réz árnyalatokkal ebben a trendkiadásban. 

essence karacsony2015

Káprázatos körmök
Ezen a télen a körmök sötétlila, csillogó lila és intenzív pirosas árnyalatokban fognak pompázni. A hosszantartó hatás, intenzív színnel és fényes befejezéssel párosul. Elérhető négy árnyalatban: 01 the masked ball, 02purple with purpose, 03 pink & perfect és 04 red rocks.
+1 tipp: Ez a tökéletes fedőlakk azoknak, akik egy kis aranyló csillogást szeretnének a körmükre varázsolni karásony idején. Az extravagáns megjelenés így garantált a merry berry fedőlakkal! Elérhető egy változatban: 01 i love my golden pumps.

Ragyogjon a szemed!
A magasan pigmentált szemhéjpúderrel viola és réz színekben elragadó sminket varázsolhatsz magadnak egy kis metál hatással fűszerezve. A lágy púder textúra egyedi dombornyomott mintával és hosszantartó hatásával minden szépség tetszését elnyeri. Elérhető két árnyalatban: 01 the perfect dress és 02 the masked ball.

Csillogó csillagok
A highlighter könnyed, púderes textúrája édes kis csillagos mintával a kiadás egyik legédesebb darabja. A púder visszafogott arany csillogást ad az arcnak. Elérhető egy árnyalatban: 01 i love my golden pumps.

essence karacsony
Nem lehetsz túl csillogó a karácsonyi időszakban! A merry berry műszempillák ideálisak mindenki számára, ugyanis ez a szett két méretű szálas műszempillát tartalmaz, melyekkel meghosszabbítva a saját pillákat, könnyedén elérhető a drámai tekintet. A szett műszempilla ragasztót is tartalmaz. Elérhető egy változatban: 01 tonight, i’ll be the one.

Fényes vagy matt?!
A hosszantartó ajakrúzs sötétlila, lila és élénk piros színekben tökéletes kiegészítője a karácsonyi sminknek. A két lila árnyalat enyhe csillogást, míg a piros szín matt hatást biztosít az ajkaknak. Elérhető három árnyalatban: 01 let’s the berry-tales begin, 02 pink & perfect és 03 red rocks.

Illat és ápolás!
A speciális hajpermet azon kívül, hogy gyönyörű arany csillogást kölcsönöz a hajnak, szuper illattal is párosul, mely a jól ismert essence “like a party of my life” illattal megegyezik. A hajpermet használatával a haj könnyen fésülhetővé, puhává és fényessé válik. Elérhető egy változatban: 01 i love my golden pumps.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest